DANIEL BĂLUȚĂ, primarul PSD al Sectorului 4, la interviurile DC News
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Crişan Andreescu
WhatsApp
DANIEL BĂLUȚĂ, primarul PSD al Sectorului 4, revine la DC NEWS.RO pentru un nou interviu incendiar.

În ediția de marți, 6 februarie, 2018, începând cu orele 11,00,  DANIEL BĂLUȚĂ va vorbi despre bugetul pentru 2018, despe programele pentru acest an, dar  și despre problemele cu care se confruntă locuitorii Sectorului 4.

Emisiunea în care va fi invitat DANIEL BĂLUȚĂ va începe la orele 11:00 și va fi transmisă în format live video pe site-ul WWW.DCNEWS.RO și pe pagina de Facebook.

DANIEL BĂLUȚĂ va discuta cu Bogdan Chirieac și Roxana Neagu.

Aceștia îi vor adresa primarului Sectorului 4 și întrebările pe care le postați în secțiunea de comentarii sau pe adresa de mail [email protected].

Născut la  la 14 ianuarie 1977 în București, Daniel Băluță este absolvent al  Facultății de Stomatologie din cadrul Universității de Medicină Carol Davila din București.

În iunie 2012 a fost ales consilier local în cadrul Consiliului Local Sector 4 București, fiind din iulie 2013 până în 5 iunie 2016 viceprimar al Primăriei Sectorului 4. Din 4 noiembrie 2015, după demisia primarului sectorului 4, Cristian Popescu Piedone, a fost ales primar interimar, iar în 5 iunie 2016 a fost ales primar al sectorului 4.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel