Dani Oțil, speriat de rolul de tată. La ce crede că nu se va descurca niciodată: Nu sunt pregătit
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Dani Oțil a dezvăluit ce îl sperie când se gândește la momentul în care va deveni tată. 

Vezi și: Piers Morgan, jigniri pentru Meghan și Harry, după demisie: Asta m-a înfuriat, am refuzat să-l cred pe Pinocchio. Prințesa Diana ar fi fost îngrozită

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu vor deveni părinți curând, iar anunțul făcut de matinalul de la Neatza a luat prin surprindere pe toată lumea. 

De-a lungul timpului, Dani a fost ținta tachinărilor în ceea ce privește familia, iubitele și rolul de tată, dar acum, acesta a spus că este speriat de un lucru atunci când se gândește la momentul întâlnirii cu cel mic. Prezentatorul a mărturisit în direct, în fața tuturor, că există câteva aspecte la care nu se va descurca niciodată.

Într-o conversație cu Ruxandra Luca, expertul în parenting de la "Neatza cu Răzvan și Dani", Dani Oțil a recunoscut că există două lucruri la care nu se descurcă atunci când se vede ca părinte. 

"Nu sunt pregătit, cu două pompe nu mă voi descurca niciodată: pompa de sân și pompa de muc. Nu înțeleg nici pompa de sân, știu sigur că mama nu a avut. Și nici cu pompă de muc, de care mi-a zis Răzvan", a spus Dani Oțil în direct, spre amuzamentul colegilor.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de dani otil (@daniotil)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel