Dani Oțil, fotografie înduioșătoare cu fiul său: Ce frumos e Oțil junior!
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Dani Oțil / captură foto „Neatza cu Răzvan și Dani”
Dani Oțil / captură foto „Neatza cu Răzvan și Dani”
Dani Oțil a publicat pe rețelele de socializare o fotografie în care apare ținându-și în brațe fiul.

Dani Oțil, prezentator la „Neatza cu Răzvan și Dani”, a publicat în mediul online o fotografie înduioșătoare cu fiul său zâmbind. Alături de fotografie, prezentatorul a postat următorul mesaj: „Când în sfârșit găsesc un om care vorbește frumos de tata.”

Iată imaginea publicată de Dani Oțil pe contul de Instagram:

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by dani otil (@daniotil)

„Debordezi de împlinire sufletească... Să fiți sănătoși și fericiți cu toții!”, „Cât este de drăgălaș”, „Doamne, îi râde toată fățuca frumoasă”, „Ce frumos e Oțil junior”, „Cu gropițele acelea va face ravagii” - sunt câteva dintre mesajele lăsate de fani în comentarii.

Pe 14 februarie, Super Neatza cu Răzvan și Dani a aniversat 14 ani de emisie live la Antena 1. „După 14 ani, atunci când tragi linie şi constaţi că, în mare, te afli cam în aceaşi echipă cu care ai pornit la drum şi nu mă refer aici doar la prezentatori, ci şi la maşinişti, operatori, redactori etc, nu poţi decât să te bucuri. Şi să le mulţumeşti şi pentru momentele amuzante, şi pentru cele puţin mai complicate!”, a declarat producătorul emisiunii, Elena Păun, care a mai completat: „În continuare, ne vom ţine promisiunea de a identifica cei mai buni vectori de imagine din domeniile lor şi să aflăm esenţialul de la cei mai buni, pentru ca la final să îi aducem telespectatorului o nouă percepţie asupra subiectelor de actualitate!”

De-a lungul timpului, îndrãgita echipã a matinalului a făcut emisiunea de la mare sau de pe pârtia de schi, a transmis de pe apã sau din aer, au locuit o sãptãmânã într-un mall în scopuri caritabile şi şi-au transformat platoul emisiunii în cele mai spectaculoase decoruri, ori de câte ori au avut ocazia.

„Se întâmplă în fiecare an să fie un motiv de celebrare, de aducere aminte, un motiv în plus să dăm imagini cu noi de acum 14 ani. Sunt imaginile pe care cu greu le putem privi pentru că nu suntem schimbați, suntem modificați de-a dreptul...”, declarase Răzvan Simion, Dani Oțil completând: „Le mulţumim celor de acasă că au ales ca de 14 ani să îşi înceapă dimineţile alături de noi, la Antena 1!”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel