Dani Oțil, anunț despre numele bebelușului. Hohote de râs în direct: 4 litere! / Nu-mi spune...
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Foto: Instagram Dani Oțil
Foto: Instagram Dani Oțil
Numele bebelușului lui Dani Oțil a stârnit hohote de râs în direct.

Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil au devenit, sâmbătă dimineață, părinți. Tânăra mămică a postat prima fotografie cu bebelușul, de pe patul de spital.

”M-am topit… ”, este mesajul care a însoțit fotografia.

Acum, întrebarea care îi macină pe toţi este ce nume va purta băieţelul, iar Dani Oțil, care de obicei este discret când vine vorba de viața personală, a oferit un indiciu. 

Hohote de râs în platoul emisiunii

Anunțul lui a stârnit hohote de râs în platoul emisiunii "Neatza cu Răzvan și Dani". 

În cadrul emisiunii de la Antena 1, colegii l-au întrebat pe Dani ce nume au ales el şi Gabriela Prisăcariu pentru fiul lor, iar el a spus că băieţelul va purta un nume format din 4 litere.

"Nu-mi spune că i-ai pus Dani Oțil Jr!?", i-a spus imediat Răzvan Simion.

Dani Oțil nu a răspuns răutății colegului său așa că s-a rezumat doar la un zâmbet.

Momentul nu putea fi trecut cu vederea, motiv pentru care colegii săi din platou au început să-și dea cu părerea și să facă glume referitoare la numele bebelușului conform detaliilor date de Dani, făcând referire la colegii de la televiziunea concurentă, PRO TV.

"Busu, Neti, Lora, Cove", au fost propunerile care au stârnit hohote de râs în platoul „Neatza cu Răzvan și Dani”.

Dani Oțil, reacție genială după ce și-a dus bebelușul acasă: Fără mușchi și plângăcios. Dacă plângi...

După ce și-au scos bebelușul din spital și au urcat în mașină, Dani s-a filmat și l-a avertizat pe cel mic că dacă plânge pe primul său drum cu mașina, o să-i arate videoul atunci când o să crească și o să-și ia carnetul de șofer și o să-l facă de râs. Replicile vedetei au făcut deliciul publicului.

”Prima oară în scoică. Dacă plângi și nu îți place în mașină, voi folosi acest filmuleț împotriva ta atunci când vei intra prima oară pe circuit cu o mașină și o să vrei să mergi cu 200 kilometri la oră. Bă, la trei la oră să nu cumva să plângem, bine, eu”, a spus Dani Oțil într-un InstaStory.

Dani Oțil, mesaj după prima noapte cu bebelușul acasă

”Prima noapte cu bebelușul acasă. Am dormit cam cât dormi când ești student și îți aduci iubita la cămin, dar stai în cameră cu încă 4 băieți. S-a tras de tzâtză, s-a pleoscăit, nu s-a urlat, dar nici nu s-a întâmplat mare lucru”, a scris Dani Oțil pe Instagram. 

”Problema nu ar fi somnul, dar este nasol să rămână omul fără țâța lui și culmea cine i-a luat-o, unul mic fără mușchi și plângăcios”, a completat el. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel