Dani Oțil a răbufnit după o imagine cu Loredana Groza. I-a TAXAT DUR: Nu intrați cu ditamai r*hatul pe talpă. PUTE!
Data publicării:
Autor: Irina Constantin
WhatsApp
Realizatorul TV Dani Oțil a fost deranjat de reacțiile fanilor săi vizavi de Loredana Groza, după ce a postat o poză în care apar împreună.

2. -imagine fara descriere- (captura-de-ecran-din-2020-10-27-la-08-30-04_54552900.png)

”Dați cu noroi, dragilor... De asta avem Facebook. Sunteți mulțumiți de cum stă pielea pe voi după niște jigniri? E mai întinsă? Să nu uitam că aici, pe pagină sunteți în casa mea. So... Vă rog să nu mai intrați cu noroi pe picioare, că abia am curățat mocheta” a scris Dani Oțil, în urma comentariilor la poza postată, în care apare alături de Loredana Groza. 

3. -imagine fara descriere- (captura-de-ecran-din-2020-10-27-la-08-29-10_02050700.png)

Comentariile răutăcioase cu vizat-o pe Loredana. Printre acestea, se numără: ”Orice vechitură se restaurează, "mai nou"cică îi crește valoarea”, ”Era mult mai bine sau chiar ft bine dacă erai singur în poza!”, ”Dani, cine-i băbăciunea aia de lângă tine?”, ”Cine e cealaltă persoană? Michel Jaksson?”. 

Comentariile au continuat, motiv pentru care Dani a avut reacția scrisă de mai sus, dar și o reacție în emisiunea ”Neatza cu Răzvan și Dani”, de la Antena 1: ”Există un loc unde să ne descărcăm nervii, există acest loc unde putem arunca cu noroi, fără să fim văzuți de prea multă lume și putem să ne exprimăm toate părerile. Vedeți ce e ciudat? Fiecare om pe Facebook are dreptul să-și dea cu părerea, dar are dreptul și să-l acuze pe celălalt că-și dă cu părerea. Vă amintesc însă că o pagină de Facebook este ca și sufrageria unui om, dacă tot vă primește și sunteți fani sau prieteni, este bine să nu intrați încălțați și cu ditamai rahatul pe talpă, că pute”. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel