Dancă, ATENŢIONARE după explozia cazurilor de Covid-19: Aceasta e singura soluție pentru a evita restricțiile!
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Mihai Ciobanu
WhatsApp
Ionel Dancă a transmis un mesaj după ce astăzi au fost anunţate 555 de noi cazuri de infectare cu Covid-19.

"555 de cazuri noi de infectare cu Coronavirus în România în ultimele 24 de ore! PSD + filialele de la Pro Romania, ALDE, Avocatul Poporului, CCR și din alte instituții ale statului au sabotat efortul românilor responsabili de până acum și se fac vinovați de zădărnicirea combaterii bolilor.

Politizarea absurdă a epidemiei împotriva efortului guvernamental și medical de limitare a răspândirii epidemiei, negaționismul pericolului Covid pentru câștig electoral ieftin și incitarea la nerespectarea deciziilor Guvernului, conspiraționiștii de serviciu ai manipulării publice și, nu în ultimul rând, asimptomaticii liberi care nu respectă regulile de protecție sanitară și își pun în pericol sănătatea lor și a celor din jur, ne-au adus în acest punct, cu cel mai mare număr de infectări într-o singură zi de la începutul epidemiei", transmite liberalul Ionel Dancă.

Dancă: Nu trebuie să mai ascultați de politicienii și propagandiștii mincinoși

"Pentru o viață sănătoasă, fără Coronavirus în România, nu trebuie să mai ascultați de politicienii și propagandiștii mincinoși și iresponsabili și să respectăm cu toții recomandările autorităților publice și sanitare. Aceasta este singura soluție pentru a evita restricțiile publice impuse pentru a limita răspândirea epidemiei cu Coronavirus și nu există altă cale pentru a putea reveni la normalitate și pentru relansarea economică a României", se arată în mesajul lui Ionel Dancă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel