Dana Rogoz a răbufnit: „Ce s-a întâmplat cu lumea în care trăim?“
Data publicării:
Autor: Alexandra Cheroiu
WhatsApp
Actrița Dana Rogoz (34 de ani) a reacționat pe Facebook legat de atitudinea pe care românii o au legat de pandemia coronavirus, spunând că suntem lipsiți de empatie, că „nu știm să fim uniți și civilizați“.

Dana Rogoz se arată irevoltată de schimbările pe care le-a suferit societatea românească în ultimele luni de la începutul pandemiei, trecându-se de la susținerea medicilor în lupta cu coronavirus la „cât te-au plătit să spui că ai Covid?“.

„Ce s-a întâmplat cu lumea în care trăim? Cum am trecut de la a-i pune pe copii să deseneze curcubeie, de la "doctorii sunt eroi" şi hai să le trimitem mâncare şi cafele, să reziste, de la hai noi tinerii să avem grijă de bătrânii din bloc... la "cât te-au plătit să spui că ai covid", când cineva îţi vorbeşte de o trauma a familiei sale? Cât de lipsiţi de empatie, cât de lipstiti de educaţie sunt unii de-ai noştri? Mai ţineţi minte când ne emoţionăm văzându-i pe italieni cum cântau la balcoane? Hai să ne uităm acum în jurul nostru. Sau hai să deschidem Facebook-ul... Nu ştim să fim uniţi, să fim civilizaţi, să ne gândim la ceilalţi. E pur şi simplu trist ce (ni) se întâmplă“, a spus ea pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel