Dana Grecu: ”Recunosc că mesajul a fost ciudat”. Avertisment sau amenințare?
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Roxana Neagu
WhatsApp
Dana Grecu a făcut o mărturisire tulburătoare în emisiunea ”La Ordinea Zilei” de la Antena 3. Jurnalista le-a făcut o confesiune celor care o urmăresc zilnic: ”Mi se transmite să mă car acasă”.

Dana Grecu subliniază că nu știe care e ideea acestor mesaje care o trimit acasă pentru că stă prea mult pe drumuri, dar le spune celor care nu vor să o mai vadă la București un singur lucru: ”Nu plec”. 

Jurnalista de televiziune a precizat, pentru DCNews, referitor la mărturisirea făcută luni seară, în cadrul emisiunii pe care o moderează, că ”am primit un mesaj telefonic în care am fost sfătuită să mă întorc la Pitești ca să nu mai umblu noaptea pe drumuri. Am mai primit amenințări- în urmă cu mai mulți ani am primit un porumbel mort la ușă. Acum a fost diferit. Recunosc că acum mesajul a fost ciudat, pentru că nu am știut cum să-l iau: ca pe un sfat prietenesc care mă avertiza să mă protejez sau ca pe o amenințare că dacă nu mă potolesc, îmi aranjează ei ceva”.

Dana Grecu recunoaște că mesajul a fost unul confuz, mai ales că persoana care i l-a trimis a știut că face naveta București-Pitești și că stă pe drumuri. Nu a făcut mesajul public din teamă, ci doar pentru a informa publicul despre mesajele de amenințare pe care le primește pentru că-și face meseria de jurnalistă. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel