Dana Grecu: Paralelă între Băsescu și președintele neamț judecat
Data publicării:
Autor: Cristina Alexandrescu
WhatsApp
basescu gafa
basescu gafa

Jurnalista Dana Grecu a făcut o comparație între Traian Băsescu și fostul președinte al Germaniei, Christian Wulff, ajuns în fața instanței pentru acuzația de trafic de influență. Ea a semnalat că scandalul terenului din Călărași cumpărat de familia Băsescu este asemănător cu cel care a dus la demisia lui Wulff.

„Amândoi sunt preşedinţi. Mă rog, unul nu mai este, pentru că i s-a înâmplat un neîntâmplat. A trebuit să îşi dea demisia pentru că s-a aflat şi a încercat să muşamalizeze. Și s-a aflat şi acest lucru - că a încercat să muşamalizeze o afacere total necurată, nu din vremea când era preşedinte, ci puţin înainte de a fi ales preşedinte. O învârteală cu nişte bani pe care nu îi putea justifica”, a declarat Dana Grecu, în ediția de joi a emisiunii „Sinteza Zilei”, de la Antena 3.

„S-a făcut o vâlvă foarte mare şi a ajuns lumea din acea ţară europeană, în care e democraţie şi se respectă legea, să ceară demisia preşedintelui, (...) care şi-a dat demsia şi a plecat să se judece”, a continuat jurnalista. „Ce să vezi, ce coincidenţă - în România, un preşedinte dă din colţ în colţ ca să muşamalizeze o afacere controversată. În Germania, stat european - un preşedinte este faţă în faţă cu procurorii”, a concluzionat Dana Grecu.

Vezi și: Fost președinte, în justiție pentru un împrumut în condiții favorabile

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel