Dana Grecu, peste Mihai Gâdea, în direct. ”Moment neregizat”- FOTO
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Irina Constantin
WhatsApp
Regele Mihai a fost condus pe ultimul drum de Garda de Onoare. Militari ai  Brigăzii  30  Gardă ”Mihai Viteazul” au asigurat  Garda de Onoare care l-a condus pe Regele Mihai pe ultimul drum. 

Militarii care au susținut sicriul, crucea și coroana Regelui Mihai au fost prezenți la Antena 3, în emisiunea ”Sinteza Zilei”. Ei au vorbit despre emoțiile care i-au copleșit la funeraliile Regelui Mihai.

Dana Grecu filma emisiunea sa, dar i-a fost atrasă atenția asupra imaginii din platoul ”Sinteza Zilei”, moment în care a intrat să admire militarii. 

”E un moment absolut neregizat” a spus Mihai Gâdea, care a invitat-o pe Dana Grecu alături de el. ”Vă las cu ale voastre” le-a spus Dana Grecu, după ce a explicat cum a ajuns în platou. Mihai Gâdea a oprit-o și a rugat-o să-i adreseze o întrebare dlui colonel. Dana Grecu l-a întrebat: ”Domnule colonel, vă dor șalele când stați drept?”. ”Am antrenament, durerile apar cu trecerea timpului, mai târziu, nu pe timpul executării misiunii”, a răspuns colonelul. 

(w670)

(w670)

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel