Dana Chera, REVOLTĂ după o avalanșă de glume
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Dana Chera
Dana Chera
„Pandemie scoate masca!” este noul text semnat de Dana Chera.

„Nu există om zdravăn la cap pe care criza asta mondială să nu-l fi zdruncinat cumva. Până și adepții teoriilor conspirației se spală mai des pe mâini și nu se mai pupă cu oricine, cum le vine.

Ce mă intrigă, însă, e avalanșa de glume care încearcă să înțepe balonul conjugal universal. Băieți și fete, toți cu gura până la urechi, vând poante și filmulețe din care pricepi că virusul i-a paralizat lângă jumătatea lor în cea mai cumplită vacanță: acasă, împreună. Și râd, evident. Un fel de râs de necaz. La rându-le, psihologi televizați acreditează ideea că, da, e dificil să stai cu al tău, a ta. Că, deodată, după ce au absentat unul din viața altuia, amorezii/soții/ iubiții s-au trezit că... încep să se cunoască: nemachiați, plictisiți, prea grași sau prea slabi, indolenți, fără preocupări comune, fără drag unul de altul.

Buuun! Fără drag unul de altul. Eu zic: Doamne ajută!

Pandemia ne pune acolo unde suntem din toate punctele de vedere. Deci... și din punct de vedere conjugal.

Ce vreau să se înțeleagă e că butaforia... nu ajută niciunde. Timpul mort în care oamenii n-au ce-și spune este mai mult decât un reper. El vorbește stâlcit acolo unde oamenii mor de indiferență. Și, sincer, nu prea e de glumă!

Teoretic, acest T zero ar trebui să restarteze relațiile. Să le așeze în matca sincerității. Cine știe ce pandemii mai vin și câte zile ne vor ține forțat în vacanța sinistră a neiubirii.

Curaj, dragilor! Decât așa, falși cu noi, mai bine nu!”, a scris Dana Chera pe blogul ei danachera.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel