Dana Chera, dezvăluire și o idee ce are legătură cu medici, judecători, polițiști, politicieni
Autor: Rodica Mitu | Publicat pe: 06 mai, 09:01
WhatsApp
Dana Chera
Dana Chera a dezvăluit ce teamă are. 

„Știți cât de mult prețuiesc relația noastră! Tocmai de aceea am curaj să vă destăinui din bucuriile și fricile mele. Vi le spun pe blog gândindu-mă că, dacă vreodată simțiți la fel, să aveți certitudinea că nu sunteți singuri. Și, evident, caut să-mi confirm și mie că n-am idei rupte de realitate și rațiune.

Un doctor care avea menirea de a repara oasele și mușchii unor copii intrați de mici în teribila bătălie a performanței în sport își abuza pacienții în fel și chip. Totul, în acordurile imnului național al SUA. Adică fix în vestiarele echipei naționale de gimnastică, pentru locurile căreia lupta cu sânge copiii fără copilărie. Zeci de plângeri, anonime ani buni, au umplut sertarele oficialilor federației. Care… oficiali au tăcut până ce au zis că.. nu pot soluționa plângeri anonime intanand imaginea marketizata la greu a instituției. Bun! Apar: o voce, un chip, un nume, o investigație de presă. Și voci multe, și chipuri… Și bububuie America! Și, după ea, lumea! Lumea a prins curaj să caute psihopații cu ecuson, care ascultă imnul cu mâna pe inima și care nenorocesc suflete de copii nevinovate.

Nimic nu-i nou sub soarele ăsta tolerant, știu!

Doar că o idee mi s-a lipit de minte foarte tare: oare nu s-ar cuveni ca oamenii care decid destine, cu vorba ori cu fapta, să treacă periodic, OBLIGATORIU, pe la psiholog? Medici, judecători, dascăli, polițiști, politicieni, ziariști? Da, n-ar fi corect ca toți să poată profesa doar dacă trec de niște teste serioase făcute de specialiști?

Dacă la un asemenea nivel, unde toată lumea e cu ochii pe tine, când ridici sau faci praf stima de sine a unei nații, poți da rateuri dramatice, mi-e cumplit de teamă să mă gândesc ce se întâmplă în locurile fără reflectoare.

G Ad:

ȘI TEAMA ASTA N-O SĂ DISPARĂ NICIODATĂ DE LA SINE! Teama mea! A voastră?”, a scris Dana Chera pe blogul ei, danachera.ro.

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
Crossuri parteneri
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCMedical.ro
DCMedical.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DefenseRomania.ro
DefenseRomania.ro
Spectacola.ro
Spectacola.ro