Dan Voiculescu: Așteptam ca Băsescu să aleagă un călău adevărat, nu un găinar
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Crişan Andreescu
WhatsApp
Dan Voiculescu dezvăluie, într-o postare pe blogul personal,  că procurorul Emilian Eva a încercat să influenţeze mai mulţi martori din dosar, şi chiar pe profesorul Mencinicopschi.

"Ma asteptam de la Basescu sa aleaga pentru mine un calau adevarat, nu un gainar", scre Dan Voiculescu pe blog.

"Abuzul lui Emilian Eva din dosarul Telepatia nu a fost, se pare, nici primul si nici ultimul sau act infractional.

Profesorul Mencinicopschi, prof. Gheorghe Sin si multi alti martori din dosar au declarat in fata instantei ca procurorul Eva a incercat sa ii influenteze (vezi declaratia martorului Vereanu Valeriu, evaluator imobiliar, din data de 28 septembrie 2011 (dosar ICCJ, vol. III, p. 89-90): „în timpul anchetei DNA mi s-a spus «că se caută argumente în defavoarea unei persoane din acest dosar». Mi s-a spus si numele, respectiv, Dan Voiculescu" )

Citește și: Emilian Eva, suspendat de CSM din funcția de procuror

Eva este autorul faimoasei si, totodata, halucinantei acuzatii – singura de altfel care mi s-a putut aduce explicit – de influentare telepatica a celorlalte persoane din dosar.

Am sperante din ce in ce mai mari ca DNA va face curatenie, ca adevarata coruptie va fi eliminata, ca societatea se va insanatosi si vom putea reveni la normal", a scris profesorul Dan Voiculescu pe blog.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel