Dan Tudorache o FACE PRAF pe Clotilde Armand. "Habarnism sau manipulare voită"
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Sursa foto: Agerpres
Sursa foto: Agerpres
Primarul Sectorului 1, Dan Tudorache, o face praf pe contracandidata sa, Clotilde Armand, şi îi desfiinţează, pas cu pas, programul de campanie. 

„Când trece linia lozincilor, datului cu “Huo!”, autovictimizării sau a reclamațiilor și sesizărilor pe la organe și organisme, doamna Armand este pe pământuri mișcătoare. Iată realitatea despre câteva așa-zise proiecte mărețe, aruncate în piață direct, sau prin consilieri, de fapt praf în ochi pentru cetățeni. Că e vorba de habarnism sau manipulare voită, nici nu contează, dacă “dau bine” în campanie.

Consolidarea clădirilor cu risc seismic ar fi ideală! Doar că primăria de sector nu are nicio atribuție în acest domeniu.

Salvarea Pădurii Băneasa! Ați avut această ocazie, doar că în loc să votați PUZ-ul sectorului, care exact asta făcea, ați ales să îl blocați în instanță. Deci întrebarea logică e: pentru cine vreți să o salvați? Aer curat pentru cetățeni! Când te duci și îl mângâi pe creștet pe patronul gropii de gunoi din Chiajna-Rudeni și îl și compătimești că se leagă aiurea lumea de el, e clară treaba. Praf în ochi și în aer.", a explicat Dan Tudorache. 

Alte proiecte pe care Clotilde Armand nu le poate realiza 

"Reabilitarea locurilor de joacă din Parcul Herăstrău. Este exact din categoria gogoriței cu Salvați Parcul Herăstrău. Nu are nicio treabă cu Primăria Sectorului 1. Parcul Herăstrău este zonă protejată, deci este administrat de PMB.

Transport public civilizat, rapid și nepoluant. Cu toții ni-l dorim, dar, din nou, primăria de sector nu are nicio atribuție. Reabilitarea Podului “Constanța”. Este aproape terminată de Ministerul Transporturilor, care îl are în administrare. Dacă discutăm despre lărgirea carosabilului sau despre găsirea unei alternative, trebuie puse la aceeași masă ministerul și cele două primării. Noi suntem dispuși oricând.

Clădirea Ciclop de pe Magheru, transformată în parcare. Sună minunat, dar deocamdată este proprietate privată. Blocul Sora, transformat în spațiu cultural. După finalizarea exproprierii începute în 2019, va intra în administrarea Primăriei Municipiului București, care îi va decide soarta.”, a mai spus primarul Sectorului 1 într-un clip publicat pe contul său de Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel