Dan Șova: Orban, când nu cântă, îi place să mintă
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Purtătorul de cuvânt al PSD, Dan Șova, afirmă că vicepreședintele liberal Ludovic Orban minte cu privire la afirmațiile conform cărora, ofițerul acoperit din rândurile candidaților la alegerile prezidențiale, este, în opinia sa, premierul Victor Ponta.

Lui Ludovic Orban, când nu cântă, îi place să mintă. Am văzut că purtătorul de cuvânt al campaniei lui Klaus Iohannis, Ludovic Orban, lansează în spațiul public tot felul de petarde. Probabil că, atunci când nu cântă, sau când nu face concurs cu Gheorghe Flutur de gesturi ridicole, se plictisește și lansează dezinformări. Și Ludovic Orban ca și cei mai mulți dintre colegii săi care se exprimă acum în spațiul public sunt doar niște copii ale lui Traian Băsescu, care se zbat să iasă din umbra maestrului, spune social-democratul.

CITEȘTE ȘI: Ludovic Orban a cântat "Cântă cucu-n Bucovina". Mugur Ciuvică: Nu știu ce-i mai periculos, ICCJ sau Orban

Reacția lui Șova vine după ce Orban a afirmat, miercuri, la Târgoviște, într-o conferință de presă, că ofițerul acoperit din rândurile candidaților la alegerile prezidențiale, vehiculat de președintele Traian Băsescu, este, în opinia sa, premierul Victor Ponta. Orban a precizat că nu are probe în acest sens.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel