Dan Negru, realitatea DURĂ. "L-am OMORÂT. Mai bine GOLAN". TBC, bilanț TERIBIL în România
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Dan Negru a publicat pe rețelele de socializare o amintire despre mineriadă, semnalând astfel și câteva dintre problemele României. 

"Pentrut că e Iunie-mineriada văd multe postări despre Cristian Pațurcă, cel cu „Imnul Golanilor”. Îi deplâng mulți soarta. M-a legat o lungă prietenie de Cristi in anii ’90. Apoi l-am „omorât”. Habar n-am din ce motiv, eu și toți prietenii lui de atunci l-am „omorât” îndepărtându-ne de el , părăsindu-l", a scris Dan Negru pe pagina de Facebook.

TBC, bilanț teribil în România

"A sfârșit îngrozitor de sărac și de singur. „Boala sărăciei”, tuberculoza l-a prăpădit. România dă un sfert din cazurile de TBC din toată Europa.

Unde credeți că s-au adunat din nou prietenii lui? Exact: la …. înmormântare! Țin minte că am parcat mașina lângă Bellu și n-am avut curajul să cobor ca să particip la funeralii. Că nici măcar nu meritam. Acu’, la aniversarea / comemorarea Mineriadei, Pațurcă e un erou. Mai ales pentru noi, haimanalele și trădătorii lui. „Mai bine golan decat… „, a completat el pe blogul personal dannegru.com

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel