Dan Negru, NERVOS: Băi CFR-ule, băi statule...
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Foto: Facebook Dan Negru
Foto: Facebook Dan Negru
Dan Negru a publicat mai multe imagini dintr-o gară de la mare.

"Asta-i gara din Eforie. La 40 de grade, pe cod de caniculă, zeci de oameni așteptă trenul bătuți în cap de soare.

Băi CFR-ule, băi statule, cât costă sa le faci ăstora mulți un acoperiș pe peron, o copertină care să-i protejeze de soare?

Indiferența noastră le face posibile pe astea", a scris Dan Negru pe pagina de Facebook.

Val de comentarii după revolta lui Dan Negru

- "Băi Negrule, zici că ai descoperit apa calda nu alta!!! Câte gări în țară asta au acoperiș pe peron? Gara Eforie Nord chiar are multe bănci la umbra unde călătorii așteaptă trenul! Ei merg acolo când trenul se vede departe în curba când ocolește lacul și stau doar câteva minute până urca!! În autogări sunt copertine? Dar în stațiile de taxi sunt? Te faci de râs, ai îmbătrânit degeaba te bagi ca mărarul în ciorbă!!"

- "Niște șezlonguri ceva, că soare este... Mai și râdem, pe bune.... Atunci niște pomi să planteze pt umbra dacă e mai ieftin, că bani de acoperișuri "nu este"..."

- "Dane!!! Ce nu ai înțeles, că din păcate noi am rămas la capitolul deșteaptă-te??"

- "Peste tot vezi acestă indiferență, din păcate... gări abandonate... lăsate în paragină, monumente...etc.. Eu nu cred că vom mai apuca noi să vedem țara aceasta atât de frumoasă pe linia cea bună!!! Vom mai avea noi un Brâncoveanu? Un Ștefan cel Mare? Un Mihai Viteazul??? Nu cred..."

- "Păi, de ce mai așteaptă trenul, că oricum o să vină la iarnă! România secolului 21 .Bătaia de joc, a tuturor guvernanților. Bine că au ei, aer condiționat sa doarmă în Parlament"

- "În Venus, Costinești... la fel... Gările parcă sunt din altă lume! Și cine a auzit de peron? Acolo nu există așa ceva! Ca să te urci în tren trebuie să faci puțina gimnastică a la circ! Și trenurile? Din Constanța până în aceste mini stațiuni litorale este un Personal cu care faci nu mai puțin de 2 ore...mergi, mai pune o frână, iar mai mergi puțin, iar mai stai 15 min.. și tot asa, și când în sfârșit ai ajuns la destinație, efectiv sari din tren cu bagaje, copil, masca, troler și ce mai ai! De tot plânsul, nu râs! Suntem UNICAT! Vai de noi!". 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel