Dan Negru, DISPĂRUT. REVOLTĂ în online. "Era MORT". Adevărul despre CENZURA din România. "El tic, eu TAC"
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Foto: Facebook
Foto: Facebook
Dan Negru a fost blocat pentru câteva zile în mediul online, din cauza opiniilor sale, care au deranjat anumite persoane. Ei bine, acesta nu a lăsat lucrurile așa, motiv pentru care, a scris cea mai "frumoasă" poveste despre cenzura din România.

"Câteva zile mi-a fost suspendat contul de FB din cauza unor „opinii incomode”. Înțeleg că ideal e sa pui poze cu mâțe.

Probabil vor mai urma si altele suspendări de asta de azi încerc să fug și pe blog unde am pus cea mai „frumoasă” poveste de cenzură de la noi. Din vremurile când progresiștii erau alții", a scris Dan Negru pe pagina de Facebook, continuând textul pe blogul personal. 

Cea mai "frumoasă" poveste de cenzură

"Cand vechii comuniști au luat puterea in Romania, rușii aveau obiceiul să confiște toate bunurile personale purtate la vedere, mai ales ceasuri, pe care le cereau spunând „Davai ceas”. In zilele alea, Constantin Tănase a compus un cuplet: „Rău a fost cu "was ist das". Da-i mai rău cu "davai ceas"”

Comuniștii (ăia vechi) i-au cerut sa nu mai spună poanta și atunci Tanase a apărut pe scenă într-un palton și cu mâinile pline cu ceasuri.

Sala a aplaudat in delir dar actorul nu a scos nici un cuvânt. Si-a deschis paltonul, a scos un ceas uriaș spunand doar atât: „El tic, eu tac, el tic, eu tac”. Două zile mai târziu Constantin Tanase era mort", a continuat Dan Negru pe blogul său, dannegru.com.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel