Dan Negru, amenințat și insultat după episodul cu preoții Necula și Doboș
Data publicării:
Autor: Andrada Oana
WhatsApp
Captură video Facebook Dan Negru
Captură video Facebook Dan Negru
Un preot ortodox și unul catolic s-au așezat la aceeași masă pentru a vorbi într-un nou episod din proiectul „Legendele” al lui Dan Negru. Realizatorul TV a primit apoi însă, multe amenințări și insulte.

În Săptămâna Mare, un preot ortodox şi unul catolic s-au aşezat la aceeaşi masă, într-un nou episod din proiectul „Legende” al lui Dan Negru. Preoții Constantin Necula și Francisc Doboș au acceptat invitația pentru a vorbi despre dogmele care separă cele două biserici, despre cruce şi comuniune.

Ce a urmat a întrecut așteptările realizatorului TV.

Printr-o postare pe Facebook, Dan Negru a anunțat că „am mesageria plină de amenințări și insulte.”

„Habar n-aveam că voi stârni mânie aducându-i pentru prima dată împreună la televizor pe cei doi comunicatori a celor două mari biserici: ortodoxă și catolică, preotul Necula și preotul Francisc Doboș. E jihad în inboxul meu.”, a scris el.

Dan Negru a precizat că „mulți pe care-i știu m-au apostrofat *Nu faci bine, Negrule! Te-ai molipsit de la Corneanu, securistul cu ecumenismul*.”

„Da, uitasem! Nicolae Corneanu, mitropolitul Banatului credea în ecumenism într-un Banat ecumenic. Steinhardt, un evreu convertit, zicea: "Nicăieri şi niciodată nu ne-a cerut Hristos să fim proşti. Ne cheamă să fim buni, blânzi, cinstiţi, smeriţi cu inima, dar nu tâmpiţi" Hai sa nu fim tâmpiți măcar în zilele astea!”, a încheiat Dan Negru.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel