Dan Diaconescu nu conduce PP-DD. Vezi declarația unui deputat
Data publicării:
Autor: Crişan Andreescu, crisan_andreescu
WhatsApp
blajut
blajut

Deputatul Viorel Blăjuţ, unul dintre demisionarii de marți din grupul PP-DD din Camera Deputaților, a declarat că motivul demisiei sale este gașca care s-a format în jurul Simonei Man  care "a format un sistem tenebros care gâtuie partidul".

Deputatul PPDD de Iaşi Viorel Blăjuţ a precizat, marţi, într-o scrisoare deschisă adresată alegătorilor din Iaşi, că a demisionat doar din grupul parlamentar al PPDD, însă rămâne membru al acestei formaţiuni politice. "Am demisionat numai din grupul parlamentar PPDD, rămânând în continuare membru al acestui partid. Am intrat anul trecut în PP-DD, fiind convins că Dan Diaconescu este singurul politician care-l poate înlocui pe Traian Băsescu la cârma României", susţine Viorel Blăjuţ.

Deputatul ieşean adaugă că nu Dan Diaconescu conduce PPDD, ci Simona Man şi gaşca din jurul acesteia.

"Imediat ce am intrat în PPDD mi-am dat seama că cel care a dat numele partidului, de fapt, nu conduce acest partid. Simona Man şi gaşca din jurul acesteia au format un sistem tenebros care gâtuie partidul, transformându-l într-o feudă, iar noi, ceilalţi, suntem trataţi precum iobagii. Nu avem dreptul de a accede în funcţii decizionale din partid, dacă nu suntem în gaşcă, deşi rezultatele obţinute ne recomandă. Ca parlamentari, nu suntem consultaţi atunci când sunt luate deciziile importante, ci trebuie să le susţinem în Parlament doar că undeva sus s-a luat această decizie", precizează deputatul Viorel Blăjuţ în scrisoarea adresată ieşenilor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel