Dan Diaconescu își calcă promisiunea privind Palatul Cotroceni
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
dan_diaconescu
dan_diaconescu

Dan Diaconescu va fi cel de-al cincilea membru al delegației PP-DD care va merge luni la consultări cu președintele Traian Băsescu necesare desemnării candidatului pentru funcția de prim-ministru, deși, în nenumărate rânduri, fondatorul partidului a declarat că nu va merge la Palatul Cotroceni decât în calitate de președinte al României. 

"Merg şi eu din curiozitate. Aş fi vrut să merg acolo prima oară doar în calitate de preşedinte la statului. Fiind doar cinci oameni, eu am propus ca primii patru din ierarhia partidului să participe plus subsemnatul, ca să nu fie vreo dovadă de impoliteţe", a declarat, sâmbătă, Dan Diaconescu la România TV, după ce Președinția a publicat o erată, în care adresanta scrisorii de invitație pentru negocieri din partea PP-DD apare președinta Partidului Poporului, Simona-Alice Man, și nu patronul OTV, cum fusese emis comunicatul.

Totodată, Dan Diaconescu a mai declarat că va merge la Palatul Cotroceni pentru a-l ruga pe președintele Traian Băsescu, după ce îl va numi pe Victor Ponta premier, să își dea demisia din funcție pentru că a spus, în timpul campaniei electorale, în repetate rânduri, că nu îl va numi pe co-președintele USL prim-ministru.

Dan Diaconescu a anunțat, de asemenea, și care vor fi liderii de grup ai PP-DD în Parlament. Astfel, cu unanimitate de voturi s-a decis ca Tudor Barbu să fie liderul de grup la Senat, iar Radu Popa, la Camera Deputaților.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel