Dan Bittman, declarație șocantă: "Nu cred că mă prinde pensia"
Data publicării:
Autor: ana
WhatsApp

Dan Bittman, într-un interviu acordat site-ului eva.ro, a declarat că nu îşi face mari planuri pentru pensionare, pentru că nu crede că va apuca vârsta respectivă.

Confruntat cu mai multe probleme de sănătate, pentru care a fost nevoie și de două operații, una în octombrie 2012, cealaltă, în februarie 2013, Dan Bittman a vorbit despre revenirea pe scenă, susținând că "Într-un fel a fost ca un nou debut, dar cu mult mai mult public. Nu ştiu de ce, dar acum lumea vine aşa, ca la urs, să mă vadă".

Artistul recunoaște că ultima jumătate de an l-a schimbat și chiar l-a determinat să se gândească și la varianta unui alt solist pentru trupa Holograf, deoarece nu se consideră "de neînlocuit".

Întrebat cât timp va mai exista trupa sa și dacă ia în calcul o eventuală pensionare, Dan Bittman a răspuns: "Nu ştiu cât va mai exista, poate până marţea viitoare. (râde) Cu pensionarea nu ştiu ce să zic, nu cred că mă prinde pensia. Am avut o viaţă zbuciumată", a declarat solistul trupei Holograf, recunoscând că nu are planuri de viitor.

"După operaţiile astea, nu mai îmi fac planuri de viitor. Să o mai ducem până la toamnă, aşa se spune", a conchis Dan Bittman.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel