Urmărește emisiunea live
Dan Barna vrea să guverneze cu PNL. ”Sunt obligat”
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Neagoe Narcis-Florentin
WhatsApp
Foto: Agerpres
Foto: Agerpres
Președintele Uniunii Salvați România, Dan Barna, a discutat despre importanța următoarelor alegeri din România și despre o eventuală guvernare a țării, la Digi 24.

Ambele sunt importante, e greu să le prioritizezi (sic!) sau depinde după ce criterii le-ai prioritiza (sic!). La locale, Alianța USR PLUS va intra în toate Consiliile din țară și vom face pasul următor pentru măsurile așteptate de 30 de ani. La parlamentare, evident, se construiește perspectiva de guvernare a României de după alegeri... perspectivă unde, în mod natural, va fi Alianța USR PLUS, într-o coaliție cu PNL.

Este lucrul cel mai bun care i se poate întâmpla României și rămân optimist că spre asta va merge și majoritatea electoratului”, a declarat liderul Uniunii Salvați România, la Digi 24.

„Condamnat” să guverneze împreună cu PNL

O să citez un lider din PNL: << Suntem condamnați să lucrăm împreună >>. Vom face lucrul acesta, va depinde chiar de nou și ne va fi greu să găsim scuze. Suntem obligați să facem această coaliție post-electorală, să o facem funcțională. Asta este realitatea”, a continuat Barna.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel