Dâmbovița, județ pilot în procesul de transformare digitală
Data publicării:
Autor: Crişan Andreescu
WhatsApp
"Implementarea mult mai rapidă a proiectelor de interes județean este o prioritate a Consiliului Județean Dâmbovița și a Agenției Naționale de Cadastru și Publicitate Imobiliară, a ținut să precizeze Corneliu Ștefan.

"Circuitul unor documente și perioada de transmitere sau verificare a acestora sunt, nu de puține ori, impedimente care afectează perioada în care investiții importante pentru comunitatea locală ar trebui duse la bun sfârșit.

Tocmai de aceea, mă bucur să vă anunț că ieri, la Agenția Națională de Cadastru și Publicitate Imobiliară, am semnat acordul prin care se va crea o conexiune informatică între Consiliul Județean Dâmbovița și Oficiul de Cadastru și Publicitate Imobiliară, astfel încât informațiile administrative relevante pentru asigurarea serviciilor publice, dar și pentru implementarea proiectelor publice să fie riguros și corect gestionate.

Este un pas important pentru administrația județului și mă bucur că Dâmbovița are posibilitatea să testeze în avans funcționarea unui astfel de serviciu care va fi de un real ajutor tuturor administrațiilor din țară", a declarat președintele Consiliului Județean.

Vezi și: Corneliu Ștefan: Investițiile în sănătate continuă în județul Dâmbovița

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News


WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel