Daily Mail: OZN, surprins deasupra Casei Poporului
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp

Ziarul britanic Daily Mail scrie despre mărturia unui fotograf amator român, care susține că ar fi surprins în imagini un OZN deasupra Casei Poporului.

Cosmin Gârleșteanu a spus că a avut un sentiment ciudat atunci când a făcut fotografia. Când s-a uitat în imagini el a văzut un disc luminos deasupra impozantei clădiri.

Fotografia, făcută în data de 4 februarie, a stârnit un „interes global”, scrie publicația din insulă, după ce românul a postat-o pe un site de photo-sharing.

„Mă plimbam după serviciu și am decis să fac câteva fotografii. Era foarte frig și bătea vântul, iar cerul era acoperit de nori. A fost prima dată când am fotografiat Palatul Parlamentului noaptea, și nu am fost dezamăgit de rezultat. Am făcut cinci poze în total, însă atunci când am făcut-o pe ultima am avut un sentiment ciudat. M-am uitat din nou și din nou și nu mi-a venit să cred. Nu știam ce e lumina aceea ciudată. Am văzut numai când m-am uitat la poză. Nu pot să-mi explic. I-am arătat poza unui prieten, iar el a spus că seamănă cu o scenă din Independence Day (n.r. un film de la Hollywood despre invadarea Pământului de către extratereștri). Nu m-am așteptat. Este o lumină cu o formă ciudată, pe care nu pot să o descriu, dar arată ca un OZN. Am crezut întotdeauna că se pot întâmpla miracole”, a spus Gârleșteanu.

[caption id="attachment_283938" align="aligncenter" width="634"] Scenă din filmul Independence Day[/caption]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel