Daiana Anghel a semnat cu Kanal D. Simona Pătruleasa se pregătește să intre în concediu prenatal
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Daiana Anghel 2
Daiana Anghel 2

Diana Anghel s-a alăturat echipei de Stiri Kanal D, în calitate de prezentator. Diana se pregătește să o înlocuiască pe Simona Pătruleasa de la pupitrul știrilor, aceasta urmând să intre în concediu prenatal.

Daiana Anghel are o experienţă în televiziune de 7 ani, timp în care a fost reporter, prezentator de ştiri sportive la Sport.ro, ştiri generaliste, dar şi coprezentatoare în emisiuni de divertisment la Antena 1, iar Daiana vine sa completeze echipa de profesionisti ai Știrilor Kanal D.

Alături de Simona Pătruleasa, Christian Sabbagh, Silvia Ioniță și Bianca Ionita, Daiana Anghel, se alatură redacției de Știri, de unde va transmite telespectatorilor informații proaspete și interesante, informații inedite, în stil tipic Kanal D.

Totodata, Daiana vine și în ajutorul Simonei Pătruleasa care, se pregătește să intrîe in concediu prenatal, urmând să devină mămică.

“Sunt onorată că m-am alăturat familiei Kanal D și totodată, mă bucur că îi pot fi de ajutor Simonei, căreia îi doresc o naștere usoară. Simona este o profesionistă și sper că și eu, cu experiența acumulată, să contribui la succesul Știrilor Kanal D.” – mărturisește Daiana Anghel.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel