Dacian Cioloș face pe plac liberalilor. Va fi gata...
Data publicării:
Autor: Crişan Andreescu
WhatsApp
Lega votului prin corespondenţă va fi modificată prin Ordonanţă de Urgenţă, a precizat premierul Dacian Cioloș. Acesta a precizat că OUG va fi adoptată de Guvern până când parlamenatrii vor reveni la muncă, pe 1 seprembrie.

"În perioada următoare până la mijlocul lunii august să punem în dezbatere proiectul de ordonanţă de urgenţă pe care să îl adoptăm cand Parlamentul revine din vacanta sa ne putem pregati în conditii bune pentru alegeri", a spus acesta, în deschiderea şedinţei de Guvern.

Partidul Naţional Liberal a adoptat, luni,  în Biroului Politic Naţional o rezoluţie prin care solicită Guvernului aprobarea unei Ordonanţe de Urgenţă în cel mai scurt timp, prin care să modifice Legea 208 din 2015 privind alegerile parlamentare astfel încât, pe lângă secţiile de votare din ambasade şi consulate, Ministerul Afacerilor Externe să constituie un număr de secţii de votare cel puţin egal cu cel existent la turul II al alegerilor prezidenţiale din 2014, ţinând cont de dimensiunea comunităţilor româneşti.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel