Dacia 1300 Concept 2014: Transformare spectaculoasă a maşinii din anii '70 - FOTO
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Dacia 1300 Concept 2014 are o lungime de 5,1 metri şi o lăţime de 2 metri pentru conceptul Dacia 1300, cumulate cu linii de design agresive, foarte pronunţate, dar care păstrează totodată aspectul clasic.

Alexandru Bogdan Mariş este student în anul IV la Universitatea Transilvania din Braşov, mai exact la Facultatea Design de Produs şi Mediu, secţia Design Industrial. Acesta este titlul oficial. Cu alte cuvinte, Alexandru a fost dintotdeauna pasionat de maşini, lucru care l-a motivat în ultimii ani în încercarea de a se afirma în lumea designului auto.

CITEȘTE ȘI: Dacia Oroch, model pick-up Duster, imagini oficiale. Spectaculos, interior de nerecunoscut

A început ca orice tânăr, cu paşi mici, prin desene pe hârtie, apoi trecând la Photoshop pentru a deveni ulterior specializat în programe de modelare asistate de calculator, precum 3Ds Max. Munca lui Alex a dat roade în 2009, când tânărul student a definitivat proiectul Dacia Logan Coupé, un "mic succes" care l-a impulsionat şi mai tare.

"Am hotărât că trebuie să îmi adun toate cunoştinţele în materie de design auto şi modelare virtuală într-un concept mult mai bine gândit şi pus la punct. Astfel au apărut primele idei pentru o readucere la viaţă a celebrei Dacia 1300, un proiect care avea să se întindă pe o perioadă de 3 ani", a declarat Alexandru Bogdan Mariş pentru promotor.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel