Dacă vă place avocado, atunci trebuie să încercați următoarea rețetă
Foto Pexels
Dacă vă place avocado, atunci trebuie să încercați următoarea rețetă, care este perfectă pentru o gustare sau un aperitiv.
Ingrediente
3 avocado
2 ouă
125 g de făină
2 cești pesmet
sare, după gust
piper, dupa gust
Mod de preparare
Preîncălziți cuptorul la 200 grade Celsius. Se taie fiecare avocado în jumătate, apoi în trei părți egale. Se scoate din coajă cu ajutorul unei linguri.
Se amestecă pesmetul cu sare și piper.
Fiecare bucățică de avocado se dă prin făină, apoi prin ouă, apoi prin pesmet, apoi puneți-o într-o tavă tapetată cu foaie de copt.
Coaceți 12-15 minute, întorcându-le o dată la șase minute. Se servesc ca atare sau cu ce sos doriți, notează retetepratice.ro.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News
- Medeea Marinescu își explică lipsa de reacție publică după ce Florin Piersic a fost internat de urgență
- BANCUL ZILEI: Secretul ascuns al limbii române
- Medicul Alin Popescu, despre un aliment de pe masa de Paște: Preparat așa... e nenorocire completă / Asta e o regulă pe care mulţi nu o respectă, din păcate
- Tragedia din Vinerea Mare care a făcut înconjurul lumii. Peste 100 de români, majoritatea copii, au ars de vii în biserică
- Mircea Diaconu: E un fenomen, pe care nu-l sesizează aproape nimeni, care se petrece în România. Sunt vizați tinerii educați, IT-iștii, modernitatea țării
- Vasile Bănescu explică: De ce slujba de Înviere nu are loc în biserică. Când începe și când se termină sfânta slujbă a Paștelui
- Miracolul Luminii Sfinte? Ce știm despre aprinderea ei: Un arab și un turc verifică înainte Sfântul Mormânt
- BANCUL ZILEI: Ați greșit numărul!
- Mioara Roman îi trimite semne Oanei Roman, din lumea de dincolo, chiar în Săptămâna Mare / foto în articol
- Preotul Paul Iulius Negoiță, despre cea mai importantă tradiție de Înviere. Puțini mai respectă de Paște această regulă foarte veche, dar extrem de valoroasă