"Dacă nu eram deosebită, se mai uita domnul Țiri la mine?". Laurette dă cărțile pe față despre relația cu Țiriac: "Dacă eram sinceră, nu se termina"
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Ema Apostu
WhatsApp
Sursa foto: Instagram Laurette Atindehou Innocencia
Sursa foto: Instagram Laurette Atindehou Innocencia
Laurette a vorbit despre presupusa relație pe care ar fi avut-o cu Ion Țiriac în 2016.

Întrebată dacă a avut o relație cu Ion Țiriac, Laurette a spus, printre zâmbete:

"Asta nu pot să îți răspund, dar… Țiri, că eu așa îi zic, o să rămână acolo la corason, la sufletul meu. Nu prea am mai vorbit așa în ultima perioadă. (…) Era frumos cu avionul privat, te dădeai jos, te lua cu mașina cu șofer. E foarte greu de accesat: trebuie să fii frumoasă, deșteaptă, să știi să vorbești, să știi să taci atunci când trebuie, să ai simțul umorului. Oamenii de afaceri sunt foarte stresați și tu trebuie să știi să te faci plăcută, să fii jovială.

Cu Țiriac m-am simțit regina reginelor! Dacă nu eram eu deosebită și specială, se mai uita domnul Țiri la mine? Dacă nu eram frumoasă și deșteaptă?", a dezvăluit Laurette, în podcastul lui Viorel Grigoroiu.

"Dacă eram sinceră, nu se termina"

Laurette a vorbit și despre despărțirea de miliardarul Ion Țiriac, recunoscând că totul a fost din vina ei pentru că în relația lor a făcut loc și unei alte persoane.

"A fost un vis care s-a împlinit, dar a fost greșeala mea, recunosc pentru prima dată. A fost greșeala mea, pentru că trebuia să fiu mult mai sinceră! Am greșit, da! Trebuia să spun asta, sunt, uite așa, așa… de acolo mi s-a tras. A fost vorba de o terță persoană. Dacă eu eram sinceră, nu se termina. Nu, nu am jucat la două capete. Dar nu am spus adevărul de frică să nu pierd persoana respectivă. Dar nu a fost bine, regret! Dar pot să spun acum că am jucat la cel mai înalt nivel", a mai declarat Laurette, scrie viva.ro.

"Mai bine plâng pe un iaht în Monaco decât într-o căruță"

"Îmi plac milionarii! De ce îmi plac?! Îmi plac bărbații cu o situație… îmi place să mă simt bine. Ai văzut cum se simte o femeie lângă un milionar?! Pare că banii sunt ai ei, chiar dacă nu sunt ai ei. (râde) Dar e altceva, parcă viața e mai frumoasă. Nu pot să fiu ipocrită și să spun că mie îmi place să stau în sărăcie. Mai bine plâng pe un iaht în Monaco decât să plâng într-o căruță la tataie la țară", a spus Laurette.

În prezent, Laurette are o relație cu Magaye Gueye, fost fotbalist la Dinamo, alături de care locuiește în Paris.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel