Cutremur la Cluj. Antrenorul Universității Cluj a DEMISIONAT
Data publicării:
Autor: Andrei Itu
WhatsApp
Tehnicianul Adrian Falub a demisionat din funcţia de antrenor principal al formaţiei Universitatea Cluj, a anunţat, luni seara, gruparea ardeleană pe site-ul său oficial. 

'Adrian Falub şi-a înaintat astăzi demisia din funcţia de antrenor principal. FC Universitatea Cluj îi mulţumeşte pentru munca depusă', se menţionează pe site-ul citat.

Universitatea Cluj a obţinut în primele trei etape ale noii ediţii a Ligii a II-a o victorie şi două înfrângeri, ocupând în prezent poziţia a 14-a în clasament. În vârstă de 49 de ani, Adrian Falub l-a înlocuit pe banca tehnică a formaţiei ardelene pe Cristian Dulca la 4 septembrie 2019. Falub a jucat pentru U în perioada 1989-1996, dar şi în sezonul 1997-1998.

A debutat ca antrenor chiar la Universitatea, în sezonul 2006-2007, când a reuşit promovarea în Liga I, dar a condus-o şi în 2015, an care a marcat participarea şepcilor roşii în finala Cupei României după o pauză de cinci decenii. A revenit pe banca tehnica a echipei sale de suflet în septembrie 2017, reuşind o nouă promovare, de această dată în eşalonul secund.

De-a lungul carierei a mai pregătit formaţiile Sportul Studenţesc, Unirea Alba Iulia, FCM Târgu Mureş, CSM Politehnica Iaşi, UTA Arad (două mandate), Al Urooba (Emiratele Arabe Unite) şi Concordia Chiajna (două mandate), potrivit Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel