Custodele Coroanei, mesaj important: A fost o perioadă dificilă
Data publicării:
Autor: Ioan-Radu Gava
WhatsApp
Custodele Coroanei a venit cu un mesaj important pentru persoanele vârstnice: A fost o perioadă dificilă

La 1 octombrie se sărbătorește, în fiecare an, ziua internațională a persoanelor vârstnice. Majestatea Sa Margareta trimite astăzi un mesaj participanților la conferința națională "Bune Practici pentru o Bătrânețe Frumoasă", organizată de Fundația Regală Margareta a României.

Conferința are loc online și se află la a patra ediție. Ea are ca scop creșterea calității vieții persoanelor vârstnice, prin promovarea unor soluții inovative și eficiente, la nivel național, în domeniul senectuții. Renumiți specialiști împărtășesc informații actuale și expertiză modernă către ONG-uri, instituții publice și private,pe care participanții le pot implementa în comunitățile lor.

„Ziua Internațională a persoanelor vârstnice ne aduce alături pe noi, cei care dorim să-i protejăm, să-i sprijinim și să-i punem în valoare. Persoanele în vârstă sunt mult mai vulnerabile în fața COVID-19. Izolarea la domiciliu a făcut dificile cumpărăturile zilnice, vizita la medic sau beneficiul unor servicii. Oamenii nu s-au putut întâlni cu familia ori prietenii, iar distanțarea fizică a adus singurătate și deznădejde. Vă mulțumesc pentru că îmi sunteți alături. Împreună, putem dărui oamenilor în vârstă o viață demnă, cu mai puține griji și cu speranță pentru viitor“, a preciza custodele Coroanei pe pagina de Facebook.

La mulți ani seniorilor noștri!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel