Cursuri suspendate. Ce școli se închid. "Orele se vor recupera"
Data publicării:
Autor: Ema Apostu
WhatsApp
Cursurile sunt suspendate miercuri în două unităţi de învăţământ din judeţul Brăila din cauza unor probleme la sistemele de încălzire.

La Colegiul Naţional "Nicolae Bălcescu", există scurgeri de apă din conductele care alimentează centrala termică, iar la şcoala din Chiscani, s-a constatat o defecţiune la alimentarea cu energie electrică a centralei.

În cazul Colegiul Naţional "Nicolae Bălcescu", Consiliul de Administraţie al unităţii de învâţământ a hotărât suspendarea cursurilor în zilele de 28 şi 29 noiembrie, iar în ceea ce priveşte situaţia de la şcoala din Chiscani, cursurile vor fi suspendate doar miercuri.

"La Bălcescu, şcoala este veche, are 150 de ani, iar ţevile sunt vechi şi ele. Din câte am înţeles, s-a spart o ţeavă care este mai greu de înlocuit, pentru că se află pe sub şcoală. Au săpat luni şi marţi, pentru a găsi fisura în ţeavă. A fost găsită ţeava spartă, iar ea va fi înlocuită. Firma care lucrează aici s-a angajat ca până la 1 decembrie să finalizeze lucrarea. Mai avem o problemă la Chiscani, unde centrala şcolii nu poate fi alimentată cu energie electrică, deoarece se schimbă un transformator. Cursurile vor fi suspendate astăzi (miercuri-n.r.) şi recuperate în următoarea perioadă", a declarat Cătălin Canciu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel