Curiozitate periculoasă: Și-a introdus un borcan în anus
Data publicării:
Autor: Cristina Alexandrescu
WhatsApp

Un tânăr, în vârstă de 32 de ani, a fost supus unei intervenții chirurgicale de urgență, pentru a i se scoate un borcan din anus, pe care acesta și-l introdusese acolo... din curiozitate, fapt ce-l putea costa viața.

[caption id="attachment_294383" align="alignleft" width="310"] Sursa foto: Romania tv[/caption]

Bărbatul a solicitat Serviciul Judeţean Ambulanţă Galaţi, acuzând colici abdominale, potrivit România TV. Medicii ajunși la fața locului au aflat de la tânăr că avea un borcan introdus în anus, pe care nu a mai putut să-l scoată.

"Pacientul acuza colici abdominale şi a mărturisit echipajului că din curiozitate şi-a introdus un borcan în anus", a declarat Mihai Polinschi, şef Serviciu Judeţean Ambulanţă Galaţi.

Pacientul a fost transportat la Spitalul de Urgenţă din Galaţi, unde medicii au fost nevoiți să intervină chirurgical, după ce au constatat la radiografie, cu stupoare, că era vorba de un borcan de 400 de grame.

"Nu se putea extrage corpul străin pe unde a intrat şi s-a luat decizia medicală corectă de a interveni chirurgical. S-a extras cu succes acel corp străin. A fost o interveţie dificilă", a spus Angel Trifan, şef SMURD Galaţi.

Pentru operația de extragere a borcanului, pacientul a suferit o anestezie generală, însă acum starea lui este bună și mai trebuiesă rămână câteva zile în spital pentru recuperare. Medicii susțin că bărbatul putea să moară din cauza gestului său necugetat.

Iată radiografia care i-a șocat pe medicii gălățeni 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel