Curățarea planetei. Inventatorul Iuliean Horneț, investiție de 300 de milioane de euro lângă București: Dacă nu ne grăbim, murim de foame
Data publicării:
Autor: Ioan-Radu Gava
WhatsApp
Foto cu caracter ilustrativ: Pexels
Foto cu caracter ilustrativ: Pexels
Inventatorul Iuliean Horneț a vorbit despre investiția de 300.000.000 de euro care va fi făcută lângă București.

Inventatorul Iuliean Horneț a vorbit despre o investiție de 300.000.000 de euro lângă București.

„A fost știrea aceasta că ați semnat un contract cu Smart Gren Energy, din Elveția. Ce urmează să dezvoltați cu ei și unde?“, a întreba Răzvan Dumitrescu.

„În zona București-Giurgiu, acolo unde e capătul canalului Dunăre-București, se va face o fabrică. Sunt la dispoziție 40.000 de hectare, iar fabrica, partea productivă, va fi undeva la 5.000-6.000 de hectare. Acolo vom produce toate aceste echipamente care asigură curățirea planetei, care asigură eficiență maximă și independență energetică cel puțin pentru statele care au vegetație. Vom reface și agricultura. Dacă nu ne grăbim, murim de foame.“, a spus, la emisiunea „Ce Se Întâmplă“, la DC News, inventatorul Iuliean Horneț.

Despre ce este vorba?

În urmă cu o lună, Iuliean Horneț a anunțat parteneriatul cu Smart Green Energy:

„Pe 18 mai 2022, Iuliean Horneț, Director General EcoHornet SRL, și Ionuț Dragoș Onescu, Președinte ODAS Energy Group, au anunțat un parteneriat strategic sub umbrela SMART GREEN ENERGY HOLDING AG care își propune să stopeze schimbările climatice, o amenințare reală la adresa stării de sănătate a oamenilor și să îmbunătățească starea de sănătate a planetei.

Acest acord îi reunește pe unul dintre cei mai străluciți inventatori români din toate timpurile, Iuliean Hornet și pe unul dintre cei mai importanți investitori români în domeniul tehnologiilor noi și revoluționare, Ionuț Dragoș Onescu, recunoscut pentru activitățile sale în domeniul consultantei in afaceri si management.

“Pășesc in al 73-lea an al vieții mele cu multe speranțe împlinite: Mariajul semnat astăzi de mine Inventatorul roman Iuliean Hornet cu Smart Green Energy Holding AG, parte a unui mare Consorțiu de investiții, pecetluiește realizarea unui mare proiect pentru răcirea cuptorului numit Terra. Astăzi și-au dat mâna creativitatea si finanțele pentru ca “lucrul” bine făcut sa fie implementat la timp de “banul” investit responsabil, durabil si profitabil“, a spus Iuliean Horneț.

Tehnologiile și echipamentele create și brevetate de inventator vor fi fabricate în România printr-o investiție de 300.000.000 de euro (...).

SMART GREEN ENERGY HOLDING AG oferă soluții complete de transformare a deșeurilor în energie termică, electrică, mecanică și rece. Consorțiul își propune să devină unul dintre liderii mondiali în domeniul energiei verzi, oferind in același timp cele mai bune soluții pentru protectția mediului înconjurător și sa fie recunoscut drept un sanitar al planetei prin intermediul acestor tehnologii inovatoare“, se arată ntr-o postare de pe pagina de Facebook a inventatorului.

CITEȘTE ȘI   -  EXCLUSIV  România avea soluția, dar a ignorat-o. Alternativa la îngrășămintele chimice. Doar Portugalia a profitat de ea, ”singura protejată” în criza care urmează

Inventatorul Iuliean Horneț arată cum am fi putut scăpa de criza energetică: În 6 ani, România ar fi fost bec. M-am certat cu ministerul

Inventatorul român Iuliean Horneț a fost invitatul jurnalistului Răzvan Dumitrescu în cadrul emisiunii ”Ce se întâmplă?” de la DCNews și DCNewsTV.  Acesta a declarat că România se confruntă momentan cu 6 crize care necesită o rezolvare stringentă, iar țara noastră ar fi putut scăpa ușor de criza energetică dacă lua mai multe măsuri în acest sens.

"România poate fi scoasă din aceste crize. Din multe crize, șase le-am enumerat eu, unde din trei am eu competențe și aici pot să bag mâna în foc:

1. Criza de mediu, unde ne ține într-o abundență de deșeuri și poluare.

2. Criza energetică

3. Criza alimentară

4. Criza în sănătate

5. Criza în educație 

6. Criza în infrastructură.

Sunt cele șase crize pe care eu le propun pentru introducerea de urgență în CSAT. Avem legea care ne protejează, declarăm stare de siguranță națională și atunci cu proiecte finanțate, de acolo nu ies până când nu scoatem România din criză: 10 ani, 7 ani, 4 ani...", a declarat Iuliean Horneț (citește continuarea AICI).

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel