Cupidon, vești bune pentru Rac, Scorpion, Pești, mari tensiuni pentru Berbec, Leu, Săgetător în 2022
Autor: Rodica Mitu | Publicat pe: 14 oct, 17:51
WhatsApp
Foto Pexels
Indiferent că vorbim despre horoscopul zilnic, cel lunar sau anual, oamenii vor să știe cum le merge în dragoste.

Mulți sunt curioși de predicțiile pentru 2022. „Anul viitor va scoate la iveală multe relații toxice”, susține astrologul Daniela Simulescu. Tranzitul lui Jupiter în Pești și conjuncția lui cu Neptun de pe 12 aprilie vor fi „vinovate” de multe revelații, „de cele mai multe ori dureroase”, conform astrologului. „Dacă în momentul acesta, în care citești articolul, simți că este ceva ce nu funcționează în relația ta, stai liniștit: vei afla sigur în 2022. Și ne vom mai da seama de ceva în următorul an: de faptul că oamenilor le place să sufere din dragoste. Să rămână lângă o persoană toxică din mai multe motive: frica de singurătate, obișnuință, senzația că nu merită mai mult. Cert este că, în asemenea cazuri, ambii parteneri vor avea de suferit”, a spus Daniela Simulescu.

Relațiile vechi vor fi destul de testate, a continuat astrologul, iar spre finalul anului vom afla de multe aventuri pasagere. „Și de ce? Pentru că nu va exista onestitate în relații. Nu se vor discuta subiectele dureroase, cum ar fi suspiciunile de infidelitate. Tendința principală va fi de a ne minți singuri sau de a ascunde sub preș totul.”

Dar astrele au și un alt mesaj din partea lui Cupidon pentru 2022

„Dacă vei face tot posibilul să te vindeci, să treci peste resemnare, să îți accepți condiția și nu să încerci să îl schimbi pe celalălt, vei putea găsi o persoană vindecată, numai bună pentru călătoria ta în viață. Altfel vei atrage un partener cu același gol, care să te țină într-o codependență nesănătoasă. Relațiile ascunse, indisponibile, cu parteneri căsătoriți sau aflați deja într-o relație vor părea minunate la început, dar vor durea îngrozitor după”, a spus Daniela Simulescu.

Semnele de apă (Rac, Scorpion, Pești) vor fi cele mai avantajate. 

G Ad:

Semnele de Pământ (Taur, Fecioară, Capricorn) vor putea stabiliza. 

Semnele de aer (Gemeni, Balanță, Vărsător) nu vor mai putea fugi de adevăr. 

Semnele de Foc (Berbec, Leu, Săgetător) vor trece prin mai multe tensiuni. 

 

VEZI ȘI: Șansă mare pentru o ZODIE, până la final de an. Totul atârnă de un lucru, după va fi de nerecunoscut!

 

Puteți citi horoscopul pentru 2022 și celelalte domenii AICI!

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
Crossuri parteneri
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCMedical.ro
DCMedical.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DefenseRomania.ro
DefenseRomania.ro
Spectacola.ro
Spectacola.ro