Cupa Mondială 2018. Maradona vrea să antreneze gratis echipa Argentinei
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Bogdan Cotigă
WhatsApp
Legendarul Diego Maradona s-a oferit să antreneze gratis selecţionata Argentinei, eliminată de Franţa (3-4) în optimile de finală ale Cupei Mondiale de fotbal din Rusia, la 8 ani după ce primul său mandat s-a încheiat cu un eşec.

Maradona, prezent la meciul Argentinei de la Kazan din optimi, a fost întrebat dacă ar mai fi tentat să fie selecţioner, deşi Jorge Sampaoli are contract până în 2022. Da şi aş face-o gratis. Nu aş cere nimic în schimb. Lumea crede că sunt fericit, dar inima mea este grea. Mă simt cu adevărat rău când tot ce s-a construit cu atât de mult efort s-a năruit aşa uşor, a declarat Maradona, la o emisiune a televiziunii venezuelene.

Fostul jucător al echipelor Boca Juniors, Barcelona şi Napoli a antrenat Argentina cu care s-a calificat la CM 2010, când sud-americanii au pierdut în sferturi în faţa Germaniei (0-4). De atunci, campionul mondial din 1986 a mai antrenat doar două echipe de club din Emiratele Arabe Unite. El a fost prezent în tribună la toate meciurile Argentinei şi a făcut deliciul telespectatorilor cu reacţiile sale din timpul jocurilor. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel