Cum vrea Coliban să rămână la butoane. Un consilier USR l-a propus ca viceprimar al lui Scripcaru: Allen a învățat multe în ăștia 4 ani / foto
Data publicării:
Autor: Ioan-Radu Gava
WhatsApp
Foto: Agerpres
Foto: Agerpres
USR Brașov l-a propus pe Allen Coliban ca viceprimar al lui George Scripcaru.

Pe rețeaua de socializare Facebook a fost publicată o conversație de pe WhatsApp, în care Vasile Sebastian Ichim, consilier local USR, a încercat să îl propună pe Allen Coliban ca viceprimar al noului edil al orașului, George Scripcaru.

Dialogul dintre Vasile Sebastian Ichim și Ciprian Chiricheș, consilier local din partea Partidului Național Liberal, a fost postat pe Facebook chiar de către George Scripcaru.

„În timp ce Allen Coliban cere repetarea alegerilor la Brașov, aplică pentru un post de viceprimar (subalternul meu) prin intermediul lui Sebastian Ichim, consilier local USR.

Citiți un dialog uluitor dintre acesta și Ciprian Chiricheș, consilier local PNL.

Oare ce părere are USR Brașov?“, a scris Scripcaru pe Facebook.

„Eususțin ideea ca Allen să fie viceprimar și să vă împăcați / ne împăcăm. Nu știu încă dacă Allen vrea asta. I-am propus și se gândește la asta“, a scris Vasile Sebastian Ichim în mesajul de pe WhatsApp.

„Allen a învățat multe în acești 4 ani“, a mai scris consilierul USR în momentul în care Ciprian Chirichel i-a spus că primarul Coliban este conflictual.

Mai jos, întreaga conversație

CITEȘTE ȘI         -        Gheorghe Flutur, criză de nervi după ce a pierdut alegerile, în fața lui Ion Lungu / video

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel