Cum vor merge românii la plajă în 2020. Corina Martin: Nu cred că va fi nevoie de măsuri speciale
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Alexandru Ichim
WhatsApp
Mamaia
Mamaia
Operatorii economici de pe litoralul românesc se pregătesc de redeschidere. Vor exista însă mai multe măsuri pe care românii vor fi nevoiți să le respecte. 

Corina Martin, președinte Federația Asociațiilor de Promovare Turistică din România, a explicat în direct la România TV cum vor merge românii la plajă anul acesta și care sunt condițiile pe care trebuie să le respecte. 

”Nu vom ține masca pe față la plajă așa cum nu vom ține masca pe față nici în unitățile de alimentație publică. Așteptăm o confirmare fermă a deciziilor adoptate de Guvern. Nu vom avea nici acele separatoare de plastic pe plajă pentru că a fost o simplă idee. Nu se va aplica pe litoralul românesc. Litoralul românesc are cele mai late plaje, așadar litoralul este pentru toți și nu cred că va fi nevoie de măsuri speciale. Distanțarea șezlongurilor este o măsură pe care operatorii economici deja o implementează. Vom vedea în curând și primii turiști. Rezervările încep să meargă foarte bine și nu avem de ce să ne îngrijorăm”, a declarat Corina Martin, președinte Federația Asociațiilor de Promovare Turistică din România. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel