Cum trebuie să gândești despre bani ca să vină la tine. Povestea unei bancnote
Data publicării:
Autor: Badoiu Raluca
WhatsApp

Poate că ai observat că persoanele prospere au o relație specială cu banii, pe care au dezvoltat-o astfel plecând de la modul secret în care îi privesc. Și dacă până acum ți-ai stors creierii fără niciun rezultat în portofel, iată ce sunt banii și cum trebuie să-i privești.

S-ar putea ca povestea de mai jos promovată de mindpowernews.com să-ți schimbe în totalitate credințele și valorile în legătură cu banii:

 „Cei mai mulți dintre oameni cred că mă cunosc. Însă nu mă cunosc. Nu sunt ceea ce cred cei mai mulți oameni. Nu sunt hârtia din portofelul tău sau monedele ce zornăie în geantă. Și nu prea rămân în contul tău din bancă sperând că voi fi folosit într-o zi.

Nu mă poți vedea, simți sau atinge. Sunt o idee. Sunt energie.Nu sunt nici bun nici rău.

Sunt doar ceea ce decizi tu că sunt și sunt satisfăcut de rolul pe care tu l-ai creat pentru mine. Nu-mi pasă cât de inteligent ești, unde locuiești, ce faci sau de unde vii.

 Energia ta este singurul lucru care contează pentru mine. Energia îți influentează gândurile și, prin urmare, gândurile tale vor determina relația ta cu mine.

 Am nevoi foarte simple și reguli la fel de simple. Sunt infinit. Nu am limite, cu excepția celor din mintea ta. Energia este nelimitată și pentru că eu sunt energie nu pot fi restrâns sau controlat. Sunt înnebunit după abundență. Sunt atras de cei care n-au bariere în gândire, celor cărora le place să gândească la scară mare. Când crezi ca sunt din abundență, în mod absolut natural, sunt magnetizat de o astfel de gândire.

 Disprețuiesc lipsa. Singurul meu obiectiv este să mă multiplic. Pentru că energia este nelimitată, scopul meu este să mă multiplic și să cresc, pentru a aduce și mai multă energie în Univers. Sunt creat și multiplicat prin crearea de valoare. Sunt o energie a evoluției.

Mesajul meu pentru tine ar trebui să fie clar. Cei care generează valoarea pentru alții mă vor găsi în viețile lor.

Sunt tot ceea ce tu crezi despre mine. Prin urmare ceea ce crezi despre mine te poate nenoroci sau îți oferă posibilitatea să creezi miracole. Nu sunt nici pozitiv, nici negativ. Sunt ceea ce tu decizi că sunt. Dacă îți este teamă de mine, îți distrug abilitatea de supraviețuire. Dacă ajungi să mă cunoști, pot face ca viața ta să fie extraordinară, iar visele tale să devină realitate.

Pot fi stăpânul tău, sau pot fi sclavul tău. Sunt doar ceea ce tu mă faci. Prin urmare, relația noastră este determinată de tine. Nu crezi că este timpul să ne cunoaștem mai bine?”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel