Cum se va numi fetița lui Meghan Markle și a Prințului Harry
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Foto: Facebook Meghan, Duchess of Sussex
Foto: Facebook Meghan, Duchess of Sussex
Prințul Harry și Meghan Markle au spus că vor aduce un omagiu membrilor familiei atunci când vor alege numele fetiței lor.

Ducele și ducesa de Sussex vor avea în curând un nou membru în familie, odată cu venirea pe lume a fetiței lor, în această vară. Ca întotdeauna, au existat multe speculații și emoții cu privire la numele pe care îl vor alege Prințul Harry și Meghan pentru fiica lor. Cele mai recente cote de la Ladbrokes sugerează că cei doi ar putea alege să aducă un omagiu regretatului duce de Edinburgh, atunci când vor decide numele copilului, scrie Hello Magazine.

După moartea prințului Philip, site-ul de jocuri de noroc din Marea Britanie Ladbrokes a vehiculat numele Philippa ca pe o predicție populară pentru fiica lui Meghan și a lui Harry. Cota de pariuri pentru acest nume este de 3/1.

"Parierii regali sunt aparent convinși că Harry și Meghan vor opta pentru un nume cu o semnificație deosebită pentru fiica lor și, în timp înainte oamenii pariau pentru numele Diana, toate pariurile din ultimele săptămâni au fost pentru Philippa.", a declarat Alex Apati de la Ladbrokes.

VREZI ȘI: Meghan Markle vrea să nască acasă cel de-al doilea copil

Alte nume vehiculate

Între timp, șansele ca fetița să fie numită după mama Prințului Harry, Prințesa Diana, este de 5/1, în timp ce pentru numele Elizabeth, în onoarea reginei, este de 10/1.

Primul copil al cuplului, Archie Harrison Mountbatten-Windsor, s-a născut la 6 mai 2019. Numele Archie (uneori folosit ca scurtare a numelui Archibald sau Arthur) înseamnă adevărat și îndrăzneț, în timp ce Harrison a fost ales în omagiul tatălui lui Harry. Numele său de familie, Mountbatten-Windsor, aduce un omagiu regretatului duce de Edinburgh.

VEZI ȘI: Angajatul Casei Regale care a acuzat-o pe Meghan de hărțuire pleacă din funcție

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel