Cum se face un burger perfect: 4 secrete pentru un preparat delicios. Rezultatul va fi uimitor
Data publicării:
Autor: Nicoleta Baciu
WhatsApp
Cum se face un burger perfect. 4 secrete pentru un preparat delicios. Rezultatul va fi uimitor. Sursa foto: freepik.com
Cum se face un burger perfect. 4 secrete pentru un preparat delicios. Rezultatul va fi uimitor. Sursa foto: freepik.com
Cum să gătești un burger ca un adevărat bucătar? Urmând trucurile de mai jos, poți pregăti un preparat cu adevărat delicios.

Burgerii sunt preferați atât de adulți, cât și de copii. Dacă vrei să știi cum să le pregătești cel mai bine, trebuie doar să urmezi 4 secrete, care sunt dezvăluite în acest articol.

Secretul 1. Ești pe cale să scoți burgerul din frigider și să-l gătești imediat? Iată o greșeală pe care ai făcut-o măcar o dată. Nu trebuie să gătești burgerul cât este încă înghețat. Așteptă să se dezghețe complet.

Dacă nu o vei face, acest lucru va scădea temperatura grătarului sau tigăii. Prin urmare, burgerul nu se va găti bine și nu se va forma crusta pe care o iubești atât de mult. Așteaptă cel puțin o oră înainte de a-l găti.

Supă cu șuncă și fasole, o mâncare excelentă pentru zilele reci. Rețetă simplă

Secretul 2. Nu pune presiune pe carne în timp ce se gătește. Cu siguranță ești tentat să apeși burgerul cu furculița sau cu o spatulă în timp ce se gătește. Poate ai văzut acest gest într-o reclamă sau film. Ei bine, nu o repeta. De fapt, riști să-l usuci și, cu siguranță, nu vei asta.  De fapt, un burger perfect trebuie să fie suculent.

Paste cu cremă de morcovi: o mâncare gustoasă și sățioasă, care are doar 390 de calorii

Secretul 3. Întoarce burgerul în mod constant. Evită să puneți presiune pe burger și dar nu uita să-l întorci  în timp ce se gătește. Poți face acest lucru în mod constant, la fiecare 20 de secunde. Astfel, burgerul se va găti mai repede și mai uniform, mai ales pe interior.

Și mai bine ar fi să asezonezi suprafața burgerului cu sare și piper cu cel puțin 2 ore înainte și abia apoi să-l gătești. Rezultatul va fi uimitor!

Curry de pui parfumat și delicios. Iată o rețetă simplă și ieftină

Secretul 4. Pregătești burgerul acasă? Încearcă să adaugi niște cartofi fierți în carne. Un mic procent va fi suficient. Cartofii  vor adăuga mai multă aromă cărnii,  o vor întări și o vor împiedica să se destrame în timpul gătirii. Merită să încerci!

Iată, deci, cele patru secrete care îți vor permite să gătești un burger mult mai gustos. Poftă bună!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel