Cum să uiți o femeie, un manual de trecere peste o despărțire
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp

"Să uiți o femeie înseamnă, într-un anumit fel, să nu mai cunoști o femeie". Însă cât de ajutor pot fi vorbele ce aparțin scriitorului Dan Lungu?

Autor: Cătălina Tomescu

Cartea sa, "Cum să uiți o femeie", apărută acum trei ani, nu este un manual de trecere peste o despărțire. Povestea ce leagă o multitudine de subiecte si teme diverse ( dragostea, adventismul, jurnalismul pe timpul comunismului) se concentrează în jurul lui Andi, un tânăr jurnalist ce locuiește împreună cu prietena sa de un an și jumătate. Lucrurile se complică în momentul în care aceasta dispare subit din viața sa, fără nicio explicație în afara de un bilețel de adio. Pe parcursul acțiunii și in procesului de uitare a Margăi, Andi trece prin diferite stadii, de la negare la frustrare, enervare, gelozie,toate impletite cu autoironie și umor. Finalul nu este neapărat fericit, ci doar altfel.

 O carte despre mizantropie, toleranță și divinitate în secolul 21. Dacă merită sau nu citită, rămâne la alegerea fiecăruia. Însă o perere nouă este întotdeauna binevenită.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel