Urmărește emisiunea live
Cum să te răzbuni pe fostul partener de Valentine's Day. Numește un gândac după numele său
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Cum să te răzbuni pe fostul partener de Valentine's Day. Numește un gândac după numele său / Foto: Pixabay
Cum să te răzbuni pe fostul partener de Valentine's Day. Numește un gândac după numele său / Foto: Pixabay
Îndrăgostiţii părăsiţi din Marea Britanie se pot răzbuna de Valentine's Day numind un gândac după fostul lor partener.

Îndrăgostiții care sunt singuri de Valentine's Day au acum o posibilitate de a se răzbuna pe foștii parteneri. Aceștia pot numi un gândac după fostul lor partener cu ajutorul unei grădini zoologice din Marea Britanie, relatează Agerpres, citând Reuters.

Solicitări din toate colţurile lumii au ajuns la Hemsley Conservation Centre, sud-estul Angliei, care conduce proiectul destinat strângerii de fonduri.

"Dacă ai avut o despărţire extrem de urâtă şi ai nevoie de un imbold, este o modalitate bună de a face un lucru haios singur sau cu prietenii tăi.", a afirmat responsabilul proiectului, Henry Weedon.

Centrul a afirmat că este deschis de asemenea să primească nume de politicieni pentru proiectul "Roach Board".

"Toate numele sunt binevenite şi totul este destinat pentru a strânge bani pentru proiecte pe care le facem aici, la gradina zoologică", a mai spus Weedon. 

CEO-ul Tinder, PONT înainte de Valentine's Day. Secretul pentru a-ți găsi sufletul pereche în aplicația de dating

Nu este o sarcină ușoară să încerci să stabilești dacă te-ai potrivit sau nu cu o persoană necunoscută examinând doar câteva fotografii ale acestuia. Tocmai din acest motiv, CEO-ul Tinder a oferit recent un pont pentru cei care încearcă să-și găsească sufletul pereche în aplicația de dating.

„Sfatul pe care l-aș da oricui, dacă vrei să găsești o potrivire pe Tinder, investește timp în completarea profilului tău, adăugă unui videoclip, lucruri de genul acesta, aceasta te va ajuta cu adevărat să ieși în evidență și să le oferi oamenilor o confirmare despre cine ești cu adevărat”, a spus Renate Nyborg, CEO Tinder.

De multe ori, oamenii se pot gândi prea mult la abordarea lor față de întâlniri. Este un câmp minat. Lucrurile pot degenera foarte rapid în ceva nu tocmai plăcut. Cu cât abordarea este mai simplă și mai sinceră cu atât are mai multe șanse să funcționeze. Vezi mai mult AICI.

VEZI ȘI: Escrocherie de Valentine's Day. Infractorii cibernetici intensifică răspândirea de e-mailuri care pretind că vin din partea unor femei în căutarea partenerilor

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel