Cum să obțineți un confort maxim de la orice zbor. Secretele însoțitorilor de bord pe care pasagerii ar trebuie să le cunoască
Data publicării:
Autor: Alexandra Curtache
WhatsApp
Cum să obțineți un confort maxim de la orice zbor. Secretele însoțitorilor de bord pe care pasagerii ar trebuie să le cunoască Sursă foto: Unsplash
Cum să obțineți un confort maxim de la orice zbor. Secretele însoțitorilor de bord pe care pasagerii ar trebuie să le cunoască Sursă foto: Unsplash
Există multe secrete pe care pasagerii nu le cunosc atunci când călătoresc cu avionul. De aceea, uneori, această lipsă de informație îți poate strica experiența de care ar trebui să te bucuri atunci când zbori. Citește toate sfaturile și secretele însoțitorilor de zbor și pune-le în aplicare la următoarea călătorie!

Un avion în ochii însoțitorilor de bord și un avion în ochii pasagerilor sunt două lumi complet diferite. Iar dacă primii îi cunosc toate secretele, atunci cei din urmă s-ar putea să nu aibă nicio idee despre ele.

Astfel, am adunat sfaturi de la însoțitorii de bord despre cum să obțineți un confort maxim de la orice zbor.

Nu vă simțiți rușinați să cereți mai multă mâncare

Mâncarea care este distribuită la bordul unui avion are un termen de valabilitate scurt, deoarece este livrată gata preparată. Toate recipientele cu mâncare în exces sunt aruncate imediat după zbor. Prin urmare, dacă stomacul dumneavoastră cere mai mult, nu trebuie să vă fie rușine să cereți o altă porție unui însoțitor de bord.

Verificați prezența unei veste de salvare înainte de decolare

Este surprinzător, dar nu imposibil: există pasageri care fură vestele de salvare de sub scaunele lor ca suvenir. Prin urmare, din motive de siguranță, verificați-vă scaunul înainte de zbor pentru a vă asigura că vesta de salvare se află acolo și că nu a fost furată de un cleptoman sentimental.

Încercați să fiți precauți cu lucrurile pe care le atingeți în timpul zborului

Majoritatea companiilor aeriene fac doar o "curățenie superficială" după zbor. Păturile și pernele nu sunt spălate, ci doar împăturite frumos. Tăvile cu mâncare nu sunt spălate. Tăvile scaunelor sunt șterse, covoarele sunt curățate, dar nu poți fi sigur că nu a fost un pasager la locul tău care s-a simțit brusc rău.

Rețineți: Ușa toaletei poate fi deschisă din exterior

Însoțitorii de bord au propriile chei în cazul în care un pasager este blocat în toaletă. În plus, multe avioane au mecanismul de blocare a ușii însuși instalat sub semnul "Fumatul interzis" de pe ușa toaletei. Dacă ridici clapeta cu imaginea țigării și rotești zăvorul, ușa se va deschide.

2. -imagine fara descriere- (calle-macarone-15widdvl5du-unsplash_42600300.jpg)

Nu trebuie să vă fie teamă să fiți ultima persoană care urcă în avion

Dacă v-ați înregistrat pentru un zbor la o oră diferită de cea a colegului dumneavoastră de călătorie, există o soluție: urcați ultimul. Când toți pasagerii își ocupă locurile, puteți vedea imediat care sunt libere. Iar faptul că ușa a fost deja închisă în urma ta și că nu vor mai fi alți pasageri îți oferă posibilitatea de a ocupa orice loc liber la bord.

Evitați locurile de pe peretele frontal

Țineți minte această regulă: dacă există pasageri cu bebeluși la bord, cel mai probabil vor ocupa locurile de la peretele frontal. Acest lucru se datorează pur și simplu faptului că este mai ușor și mai sigur să așezi acolo un port-bebe. Așadar, dacă nu îți plac vecinii drăguți care țipă, știi ce scaun să ocolești.

Bea doar apă îmbuteliată

Problema apei murdare de la bordul avioanelor a captat multă atenție de la studiul scandalos al Wall Street Journal din 2002: numărul de bacterii din probele de apă de la 14 dintre cele mai populare companii aeriene era de sute de ori mai mare decât standardul stabilit. Situația de astăzi nu s-a schimbat prea mult, așa că este mai bine să beți la bord doar lichid îmbuteliat. Ceaiul, cafeaua și apa de la chiuvetă trebuie evitate.

Abțineți-vă de la aplauze la finalul zborului

În unele țări, pasagerii îl aplaudă cu ardoare pe pilot pentru că a aterizat aeronava chiar pe pista de aterizare. Poate că oamenii încearcă să își exprime recunoștința față de echipaj sau bucuria de a se întoarce acasă, dar echipajul poate considera acest gest jignitor. Zborul nu este un joc de ruletă, aceasta este meseria lor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel