„Cum să învăț ce să fac în viață de la un profesor care, la 45 de ani, vine cu Logan din 2007 la școală?” Trendul de pe Tik Tok care te face să fugi din România / video
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Anca Murgoci
WhatsApp
mașină
mașină
Un nou trend pe Tik Tok: să te filmezi cu hârbul adus din Germania și să râzi de profesorii tăi.

Pe Tik Tok găsim de la oameni în toată firea, capabili, cu două mâini, două picioare, care n-au nicio problemă fizică stând să cerșească bani de la privitori, la elevi de 18-19 ani care își bat joc de profesori. Dar nu despre cei din prima categorie vorbim astăzi, ci despre cei din a doua categorie.

Iar noul trend pe Tik Tok, care arată adevărata față a României, o față pe care mulți refuză să o vadă, este să te filmezi în timp ce mergi cu mașina luată de tăticu', cel mai probabil din Germania, veche de 10 ani, în timp ce îți iei la mișto profesorii care au Logan de 15 ani.

„Ce să învăț eu cum să reușesc în viață de la niște profesori care coboară la școală din Logan?”, scrie unul dintre elevii care se filmează la volan.

„Cum să învăț ce să fac în viață de la un profesor care la 45 de ani vine cu Logan 2007 la școală?”, scrie un altul care se filmează, de asemenea, în mașină.

Distracția celor mai mulți se termină în pom sau în capuri de pod, de obicei. Pentru că și pe șosele se comportă la fel ca pe Tik Tok. Tratează pe ceilalți participanți la trafic sau pietoni ca pe profesorii lor. Cu același respect de doi lei. Și îi bagă în mormânt nevinovați.

Elevii ăștia, teoretic, ar trebui să ne plătească pensiile. Dacă vor mai fi în România. Că la ce valori sunt, sigur îi pierdem. Îți vine să mai stai în România după ce vezi imaginile astea?

@adrianludu2 #fy #bmw #e60 #foryou #funny ♬ original sound - Florin Chinta

@17.addy.80 #5pasidebine #misiuneatiktok #bmwe90 #17vra #school #professor #foryou #fyyyyyyyyyyyyyyyy #fypシ゚viral #fypシ #foryoupage #fy ♬ sunet original - The_ace_of_Black_hearts

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel