Cum să faci tăiței de casă în doar cinci minute. Cea mai bună supă
supă tăiței de casă
Ce ai zice de o supă cu tăiței de casă? Probabil că te tentează, dar când te gândești cât este de greu să faci tăițeii de casă, îți vine să o lași baltă.
Dar nu e chiar așa! Poți face tăiței de casă într-un mod extrem de simplu. Ai nevoie de două ouă și 75 grame de făină. Bate bine ouăle, apoi începe să pui, puțin câte puțin, făina. Omogenizează bine! Apoi pune compoziția într-o pungă, strânge-o bine, iar apoi, cu o foarfecă, taie puțin punga astfel încât să curgă compoziția. Ca și când ai orna un tort!
După ce ai tăiat punga, dă drumul compoziției, puțin câte puțin, în supă. Tăițeii se vor face instantaneu, imediat ce îi puneți în supă. Apoi este suficient să mai lăsați tăițeii să fiarbă două minute și gata! Supa este gata.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News
Ascultă articolul în limba română Listen to the article in English Écoutez l'article en français Playlist audio - ascultă toate știrile
- Horoscop 28 martie: Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Zodia care are nevoie de o schimbare. Bucură-te de viață!
- AFM, finanțare de 1900 de euro pentru fiecare familie unde venitul pe membru este sub 1700 de lei. Ce este programul ”Prima Conectare”. ”Aduceți civilizația în casa omului”
- Alternativa din capitalele europene, după interzicerea centralelor pe gaz. Ștefan Pălărie (USR): Nu transportă gaz până în apartament
- Dan Negru mai vrea o lege dacă se decide închiderea supermarketurilor în weekend: Să-i interzică lui Bartoș!
- BANCUL ZILEI: După căsătorie...
- Şedinţă de Guvern: Modificarea unor măsuri fiscal-bugetare, pe ordinea de zi
- Strategul Cristian Socol, reacție la ultimele date Eurostat despre România. Am depășit și Ungaria. Cea mai mare viteză din ultimii 10 ani
- Alexandru Rafila, reacție după ce Oana Sivache (ASSMB) a fost inculpată de DNA
- Oana Zăvoranu bagă televiziunile în faliment. Cât spune Cristi Brancu că ar cere bruneta pentru o înfățișare
- Un înlocuitor al zahărului, mai dăunător decât zahărul în sine. Medicii trag un semnal de alarmă: Evitați-l!