Data publicării:
Cum să faci cel mai bun iaurt de casă. Secretul bunicii
Autor: Ana Vasilescu | Categorie: Lifestyle
Cel mai bun şi sănătos iaurt este cel făcut în casă, chiar de tine. Iaurtul simplu şi natural, fără niciun fel de adaosuri, cum ar fi fructele, ciocolată, cereale ori conservanţi este cel mai bun.
Ingrediente
1 litru de lapte integral
125 grame de iaurt natural
Mod de preparare
Punem laptele într-o cratiță, la foc mediu. Când începe să dea în fiert, oprim focul. Lăsați puțin să se răcească laptele, apoi adăugaţi iaurtul. Amestecăm bine. Turnăm amestecul în 8 borcane de sticlă sau pur și simplu în căni de bucătărie. Le acoperim pe fiecare cu o cârpă curată și le lăsăm la temperatura camerei (între 20-25º) 8-12 ore.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News