Data publicării:

Cum să faci cel mai bun iaurt de casă. Secretul bunicii

Autor: Ana Vasilescu | Categorie: Lifestyle
WhatsApp

Cel mai bun şi sănătos iaurt este cel făcut în casă, chiar de tine. Iaurtul simplu şi natural, fără niciun fel de adaosuri, cum ar fi fructele, ciocolată, cereale ori conservanţi este cel mai bun. 

Ingrediente

1 litru de lapte integral

125 grame de iaurt natural

Mod de preparare


Punem laptele într-o cratiță, la foc mediu. Când începe să dea în fiert, oprim focul. Lăsați puțin să se răcească laptele, apoi adăugaţi iaurtul.  Amestecăm bine. Turnăm amestecul în 8 borcane de sticlă sau pur și simplu în căni de bucătărie. Le acoperim pe fiecare cu o cârpă curată și le lăsăm la temperatura camerei (între 20-25º) 8-12 ore.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel