Cum să faci cel mai bun iaurt de casă. Secretul bunicii
Cel mai bun şi sănătos iaurt este cel făcut în casă, chiar de tine. Iaurtul simplu şi natural, fără niciun fel de adaosuri, cum ar fi fructele, ciocolată, cereale ori conservanţi este cel mai bun.
Ingrediente
1 litru de lapte integral
125 grame de iaurt natural
Mod de preparare
Punem laptele într-o cratiță, la foc mediu. Când începe să dea în fiert, oprim focul. Lăsați puțin să se răcească laptele, apoi adăugaţi iaurtul. Amestecăm bine. Turnăm amestecul în 8 borcane de sticlă sau pur și simplu în căni de bucătărie. Le acoperim pe fiecare cu o cârpă curată și le lăsăm la temperatura camerei (între 20-25º) 8-12 ore.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News
- Prinţul Harry se întoarce în Anglia
- Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac. Zodia care primeşte "un strop suplimentar de carismă"
- Situaţia în care mulţi şoferi se încurcă. Cine are prioritate la intrarea pe banda din mijloc pe o şosea cu trei benzi pe sens
- Incendiu puternic în zona Aviației din Capitală / Galerie foto - video. Update: A fost emis RO-ALERT
- Primăria Deva cere daune materiale și morale pentru zilele în care telecabina care urcă pe Dealul Cetăţii nu a mers
- Fructul pe care japonezii îl mănâncă pentru a-și proteja memoria
- Ministra Muncii: România s-a angajat că va renunţa la posibilităţile de pensionare anticipată
- Un bărbat din Giurgiu este proprietarul motocicletei Regelui Mihai I şi a unei maşini ca cea folosită de comisarul Moldovan
- Chirieac: „Adevărata miză în cazul candidaturii lui Burduja”. Analistul „traduce” și gestul subtil făcut astăzi de Firea în legătură cu Marcel Ciolacu
- Capcanele pentru turiștii care vizitează Londra. Româncă stabilită în capitala Angliei: Te trezeşti că ai dat 20 de lire. Gata, ai sărit din buget!