Pentru preparare ai nevoie de următoarele ingrediente: carne cu şorici de pe picioarele porcului, usturoi, piper boabe, foi de dafin, un praf de sare.
Mod de preparare
Primul lucru pe care trebuie să-l facem este să punem carnea la fiert. Asiguraţi-vă că aţi pus apă suficientă, deoarece în timpul fierberii nu o mai putem completa.
În momentul în care dă în clocot, se spumuieşte, apoi punem condimentele. Carnea se fierbe până când începe să se desprindă de pe os. După ce s-a răcit, se aleg oasele, apoi se strecoară.
Citeşte şi Prăjitură cu mere. Reţetă simplă pentru Revelion
Lăsăm să se răcească şi zeama, apoi adăugăm în ea usturoi zdrobit.
Se pune carnea în diferite boluri, apoi se pune zeama peste ea. Se dă la rece pentru a se închega.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News
- Prinţul Harry se întoarce în Anglia
- Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac. Zodia care primeşte "un strop suplimentar de carismă"
- Situaţia în care mulţi şoferi se încurcă. Cine are prioritate la intrarea pe banda din mijloc pe o şosea cu trei benzi pe sens
- Incendiu puternic în zona Aviației din Capitală / Galerie foto - video. Update: A fost emis RO-ALERT
- Primăria Deva cere daune materiale și morale pentru zilele în care telecabina care urcă pe Dealul Cetăţii nu a mers
- Fructul pe care japonezii îl mănâncă pentru a-și proteja memoria
- Ministra Muncii: România s-a angajat că va renunţa la posibilităţile de pensionare anticipată
- Un bărbat din Giurgiu este proprietarul motocicletei Regelui Mihai I şi a unei maşini ca cea folosită de comisarul Moldovan
- Chirieac: „Adevărata miză în cazul candidaturii lui Burduja”. Analistul „traduce” și gestul subtil făcut astăzi de Firea în legătură cu Marcel Ciolacu
- Capcanele pentru turiștii care vizitează Londra. Româncă stabilită în capitala Angliei: Te trezeşti că ai dat 20 de lire. Gata, ai sărit din buget!