Cum să eviţi toate certurile în trafic. Trucuri simple, dar eficiente
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
În oraşele aglomerate, dar nu numai, nervii şoferilor sunt, de multe ori, întinşi la maximum. 

Iată, însă, câteva trucuri simple, dar eficiente, prin care poţi evita orice conflict. 

Ascultă muzică calmantă

Dacă simțiți că sângele începe să clocotească atunci când sunteți pe drum, una dintre cele mai ușoare metode de a vă menține calmul este să puneți muzică liniștitoare. Dacă există o melodie lentă care vă place în mod special, este și mai bine. Muzica poate avea un efect surprinzător de puternic asupra stării de spirit a oamenilor și este mult mai ușor să uiți de lucrurile care te înfurie atunci când asculți ceva care îți place, scrie promotor.ro

Păstrează distanța față de un șofer agresiv

Dacă dai de un șofer care te enervează, atunci este bine să creezi spațiu între tine și el. Indiferent dacă asta înseamnă să depășești un șofer cu probleme sau să încetinești pentru a-l lăsa să treacă, rezistă nevoii de a ajunge aproape de el și a-i spune / gesticula ce simți.

Evită contactul vizual cu celălalt șofer

Unul dintre motivele pentru care este atât de ușor să te enervezi în timp ce conduci este din cauza interacțiunilor impersonale cu alți șoferi. Nu numai că nu îi cunoaștem pe oamenii care ne înfurie, dar suntem separați de ei prin distanță, viteză și caroseriile mașinilor.

În situații tensionate evită contactul vizual cu el pentru că este mult mai greu să fii supărat pe cineva pe care nici măcar nu l-ai văzut la față.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel